valóvilág TV2 beszólás Baukó Éva kiosztás Éden Hotel RTL Klub Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva dühödten reagált Berki Krisztián azon kijelentésére, miszerint a nő csak egy eszköz, hogy a férfinak gyermeke lehessen.

Berki ismét megosztó véleményét hangoztatta, amely többeknél kiverte a biztosítékot. Az Éden Hotel műsorvezetője egy interjúban a következőket mondta: "Többször elmondtam már, hogy nem bízom a nőkben. A nő lehetőség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény" – mondta Berki, a vérmes Baukó Évi pedig nem hagyta szó nélkül az elhangzottakat, és kiosztotta a megosztó celebet.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Akkor TE is az vagy, hogy oda add a spermád! Ennél irritálóbb embert még nem láttam a Médiában! „rajtam" is túltesz (a régi énemen)" – közölte közösségi oldalán Éva, aki egy hangulatjellel is jelezte, hogy haragos hangulatában van.

Frei Tamás 100 milliót bukhat könyvei kapcsánhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-frei-tamas-iro-egykori-musorvezeto-100-milliot-bukhat-ulpius-konyvkiado-bukasanak-kapcsan.htmlA múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.TV + Bulvár--Stohl András cégét vizsgálja az adóhatósághttp://www.life.hu/bulvar/20150401-stohl-andras-csaladi-cege-ellen-vegrehajtas-nav.htmlStohl Buci cégére vizsgálatot kért a NAV hátralékkezelési osztálya. 300 ezer forintos elmaradása van a színész családi vállalkozásának. TV + Bulvár--Vendéglátósnak állt az X-faktoros Csordás Ákoshttp://www.life.hu/bulvar/20150331--vendeglatosnak-allt-az-x-faktoros-csordas-akos-aki-pultozik-egy-barban.htmlCsordás Ákos, a 2013-as X-Faktor felfedezettje úgy döntött, hogy énekesi karrierje mellett a vendéglátásba is belekóstol. Már egy éve dolgozik pultosként.TV + BulvárOrigoKamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20150330-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-ujra-egyutt-van-fiatal-pasijaval-casper-smarttal.htmlJennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk.TV + Bulvár--Öngyilkosságot fontolgat Koroknay özvegyehttp://www.life.hu/bulvar/20150330-koroknay-geza-ozvegye-simon-eszter-ongyilkos-akar-lenni.htmlSúlyos terhet cipel és rendkívül szorult helyzetben van Koroknay Géza özvegye, Simon Eszter, aki jelenleg az egyetlen kiutat abban látja, ha önkezével vet véget az életének. TV + BulvárOrigoNem kap az anyai örökségből Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.htmlA Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.