Jóban Rosszban TV2 váltás csere kirúgás Gesztesi Károly Barbinek Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbinek Péternek, aki Gesztesi Károlyt váltotta a Jóban Rosszban című sorozatban, súlyos lemaradásai voltak, amikor átvette a szerepet.

Az elmúlt héten számos cikk jelent meg arról, hogy Gesztesi Károlytól megvált a TV2 Jóban Rosszban című sorozata. Ráadásul a pletykák alkoholproblémákról szóltak, a színész ugyanakkor cáfolja ezeket a híreszteléseket. A szerepét átvevő Barbinek Péter eközben pórbált felzárkózni a hirtelen jött feladathoz, nem követte ugyanis a napi sorozatot, így jócskán bele kellett rázódnia a történetbe – írja az Origo.hu.

Forrás: TV2

A színész bevallotta, nem volt nyugodt az első jelenete előtt, a jó hangulat és a kollégák rutinja azonban hamar elmulasztotta az izgalmát – derül ki az Aktív riportjából. Hogy végül mennyire sikerült azonosulnia Füredi Attila karakterével, az április 17-én derül ki, Barbinek ugyanis ekkor jelenik meg először a képernyőn.

Fodor Zsóka élete több szálon fut - hol itt, hol ott alszik a színésznőhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusanak-elete-tobb-szalon-fut-ciganyeletet-el.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa egy percet sem pihen, állandóan mozgásban van és bevallottan élvezi a cigányéletet.TV + Bulvár--Vajna Timi hoppon maradt! Nem utazhat egyelőre Amerikábahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-nem-teheti-be-a-labat-amerikaba-a-vizum-es-a-zold-kartya.htmlBár már megvette a méregdrága fesztiváljegyet Amerikába, Andy Vajna felesége egyelőre nem utazhat egyelőre Amerikába. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi: „Nem az volt az álmom, hogy címlapokon szerepeljek"http://www.life.hu/bulvar/20150402-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-bevallotta-edesanyja-eroltette-hogy-szineszno-legyen-es.htmlA színésznő őszintén mesélt édesanyjához fűződő viszonyáról, és arról, milyen diktatórikus elvek alapján nevelték.TV + Bulvár--Sosem látott fotókon Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-sosem-latott-fotokat-mutatott-magarol-a-fem3cafe-adasaban.htmlAz egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huRúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150402-ruzsa-magdi-kivalasztotta-eskuvoi-ruhajanak-tervezojet-zigit.htmlRúzsa Magdi már kitalálta, hogy milyen menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent, elképzeléseit pedig megvitatta egy divattervezővel is. Közeleg a nagy nap?TV + BulvárOrigoHúsvéti nyuszi lett Péterfy Boribólhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-peterfy-bori-husveti-nyuszikent-fotozkodott.htmlPéterfy Bori a húsvétra és zenekara 8. születésnapi koncertjére hangolódik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.