rajongói oldal feltörés visszaélés weboldal Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. 

Alighogy feltöltődve hazatért Amerikából, Radics Gigi énekesnőnek máris komoly bosszúsággal kellett szembenéznie. Illetéktelenek ugyanis feltörték a weboldalát.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

„Sajnálattal közlöm, hogy feltörték a "radicsgigi.hu" oldalamat. Még nem tudom, hogy mikor indulhat el újra, de addig itt, a Facebook oldalamon értesítek mindenkit a fontos eseményekről" – írta Gigi.

Nem ő az egyetlen

Ahogy a Life.hu cikkében olvasható, az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével él vissza a Facebookon egy idegen. Hernádi Judit pedig azért lett dühös, mert a nevében közöltek egy segítségkérő levelet, amely jó ideig keringett az interneten. A siket szépségkirálynő, Weisz Fanni úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.
Judy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--Munka nélkül maradt Gregor Bernadett és férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150407-gregor-bernadett-szineszno-es-ferje-szarva-attila-szinesz-munka-nelkul-maradnak-a-nyarra.htmlA színésznővel és férjével, Szarvas Attilával sem hosszabbított szerződést az Új Színház, ezért nehéz nyár elé néz a művészházaspár.TV + Bulvár--Munka nélkül maradt Gregor Bernadett és férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150407-gregor-bernadett-szineszno-es-ferje-szarva-attila-szinesz-munka-nelkul-maradnak-a-nyarra.htmlA színésznővel és férjével, Szarvas Attilával sem hosszabbított szerződést az Új Színház, ezért nehéz nyár elé néz a művészházaspár.TV + Bulvár--"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Se kalács, se sonka, csak a kockahas – A celebek húsvétkor is diétáznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-se-kalacs-se-sonka-csak-a-kockahas-a-celebek-husvetkor-is-dietaznak.htmlA hírességeknek nagyon fontos, hogy mindig a legjobb formájukban víritsanak. Ezért hatalmas önfegyelmet tanúsítva elutasítják a hagyományos húsvéti ételeket, a legtöbben csirkehússal, vagy puffasztott rizzsel ünnepelnek. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huLola könyve nem lányregény leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150404-lola-enekesno-konyvet-ir-de-nem-lesz-botranykonyv.htmlA fiatal énekesnő, Lola is beállt a sorba: hamarosan elkészül első könyve. Ám ez nem lesz lányregény, se botránykönyv - sok olyan dologra derül majd fény a magyar sztárról, amiről korábban nem is tudtunk. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.