Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv -
Puzsér Róbert bíróság per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. 

"Szarkupac"-ügyről beszélt Puzsér Róbert a tárgyaláson az utolsó szó jogán. A kritikus, ahogy korábban Facebook-posztjaiban, most a bíróság előtt is kemény hangon bírálta a tévést. Az ítélet után egyébként mindketten fellebbezni kívánnak, Puzsér enyhítésért, Hajdú pedig szigorításért.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A kritikus most a tárgyalásról egy videofelvételt közölt, amelyen látható, miképpen védte az álláspontját az utolsó szó jogán. Puzsér hangja többször elcsuklott, ahogy azt magyarázta, hogy "Hajdú Pétert nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac".

Puzsér beszéde alatt természetesen Hajdú Péter is szót kért. "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem" - fordult a bírósághoz.

Az alábbi videóban különösen megdöbbentő, ahogy

04:13 perckor Puzsér elcsukló hangon védi magát a bíróság előtt, és indokolja, miért bírálja jó ideje Hajdú Pétert, valamint az, ahogy 05:19 percnél Hajdú Péter - megelégelve a kritikus szavait - a következőképpen fordul a bíróhoz: "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem".

Puzsér korábban arról beszélt, hogy unja már a Hajdú-féle pereket, és békülne a tévéssel, de az a feltételeit nem fogadta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.