Kállay-Saunders András nyuszilányokkal vigasztalódott

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Playboy nyuszilány Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders Andrást hiába jelölték a nyuszis magazin által tegnap másodszor megrendezett Man of the Year díjátadó gála "Stílusos férfi" díjára, az elismerést nem ő kapta meg. Az énekes nem sokáig szomorkodott, megtalálta a módját, hogy felvidítsa magát!
Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Csábos és nagyon szexi nyuszilányok társaságában mulatott a gálán az Eurovíziós Dalfesztivál legeredményesebb magyar énekese, akit kedvese, Tolvai Reni nem kísért el a partira. Eleinte kissé feszengett, amikor két nyuszilány a közelébe férkőzött, meg is kérte őket, hogy kissé távolodjanak el tőle. Persze az este hangulata őt is magával ragadta, és úgy tűnt jólérzi magát a csinos hölgykoszorúban.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ha meg akarod tudni, még ki mulatott a díjátadón, akkor galériánkban megnézheted.

/1504/Playb201541015920

Tóth Gabi: "Én nem vagyok egy egyéjszakás lány"http://www.life.hu/bulvar/20150410-a-playboy-partin-toth-gabit-takacs-nikolast-a-spoont-faggatta-a-szexrol.htmlA Life.hu riportere a csütörtök esti Playboy-partin hírességeket faggatott arról, hogy volt-e már részük extrém szexben. Az alábbi videóból kiderül. TV + BulvárOrigoMiért jár Gáspár Evelin a régi autójával? Hová tűnt a csúcsverda?http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-evelin-ujra-regi-autojaval-jar-hol-van-az-uj-kocsi.htmlGáspár Evelin nemrég vadiúj luxusautójával hívta fel magára a figyelmet, és váltott ki igazi közfelháborodást. Most mégis régi autójával pózol. Mi történt? TV + BulvárOrigoHoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-gesztesi-karoly-szinesz-miutan-tavozott-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-az-rtl-klub-csatornaval.htmlSzabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huDamu üzent Vajna Timinek: vissza fog vágni!http://www.life.hu/bulvar/20150410-damu-roland-uzent-vajna-timeanak.htmlDamu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!TV + Bulvár--Megválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoNovodomszky Éva fia mindenkit lekőrözött!http://www.life.hu/bulvar/20150409-novodomszky-eva-fia-mindenkit-lekorozott-a-gokart-versenyen.htmlAda, Czutor Zoli, Csisztu Zsuzsa, Novodomszky Éva, Teszári Nóri és Turán Frici gyermekei kormányt ragadtak, hogy egy izgalmas gokartversenyen mérkőzzenek meg egymással. Az MTVA műsorvezetőjének nagyobbik fia, Cristiano mindenkit legyőzőtt. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.