gúnyolódás Az ének iskolája énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... 

"Azért vagyok itt, hogy megmutassam az iskolatársaimnak, hogy igenis érek valamit" – mondta el a Blikknek Németh Dávid arra a kérdésre, hogy miért jelentkezett Az ének iskolájába. A 14 éves fiút ugyanis bántják az iskolában, gúnyolják duci testalkata miatt, sőt lányosnak is nevezték már, de olyan is előfordult, hogy hazafelé menet papírgalacsinokkal dobálták és szidalmazták.

Forrás: TV2

"Nagyon magába volt fordulva, mi is nehezen tudtuk belőle kiszedni, hogy mi a baj. Végül csak elmondta, így az osztályfőnökhöz és az igazgatóhoz fordultunk segítségért. Tudtommal a hangadó fiút azóta ki is csapták" – mesélte el Dávid anyukája, Zsuzsa a napilapnak.

Tóth Gabi: "Én nem vagyok egy egyéjszakás lány"http://www.life.hu/bulvar/20150410-a-playboy-partin-toth-gabit-takacs-nikolast-a-spoont-faggatta-a-szexrol.htmlA Life.hu riportere a csütörtök esti Playboy-partin hírességeket faggatott arról, hogy volt-e már részük extrém szexben. Az alábbi videóból kiderül. TV + BulvárOrigoSzerinted beszélnek a celebjeink angolul? - Videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-aleska-diamond-singh-viki-judy-kulcsar-edina-lola-igy-beszel-angolul.htmlAngolnyelv-tudásukról faggata a Life.hu riportere celebjeinket egy sportrendezvényen. Videónkból kiderült, hogyan beszél idegen nyelven Aleska Diamond, Singh Viki, Lola, Judy és Kulcsár Edina. TV + BulvárPuzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.htmlA bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPucéran pózolt VV Fanni - Vagy mégsem? http://www.life.hu/bulvar/20150403-egy-fehernemumarka-kerte-fel-fotozasra-vv-fannit-aki-puceran-pozolt.htmlBár szégyellősnek vallja magát, a minap mégis fehérneműmárka-cég fotózta VV Fannit.TV + Bulvár--Berki Krisztián: "Én testesítem meg korunk férfiideálját" - "A nő egy eszköz, hogy legyen egy gyermeked"http://www.life.hu/bulvar/20150329-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-ferfiidealnak-tartja-magat.htmlBerki Krisztián kétségtelenül az egyik legmegosztóbb magyar celeb. Hatalmas a rajongótábora, de sokan vannak, akiknek kinyílik a bicska a zsebében nyilatkozatai és televíziós megjelenései kapcsán. TV + Bulvár--Nincs vevő Gáspár Győzőék hatalmas házárahttp://www.life.hu/bulvar/20150403-nem-jelentkezik-vevo-gasparek-hires-salgotarjani-sarga-hazara.htmlÜresen áll a Győzike show egykori forgatási helyszíne, a Gáspár villa. A hatalmas ház nem kell senkinek. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.