Nem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítja

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Damu Roland TV2 interjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. 

„Roli alig hitt a fülének, amikor a szabadulása napján a TV2-től kereste egy szerkesztő arról érdeklődve, hogy hogy van. Köpni-nyelni nem tudott először, attól meg pláne elment a hangja, amikor arra kérték, menjen be az egyik műsorba, és beszélgessen a terveiről. Szerencsére megőrizte a nyugalmát, és annyit mondott, hogy soha a büdös életben nem szeretne azon a csatornán képernyőre kerülni, amelyik ilyen szinten elhatárolódott tőle”mesélte Damu egyik rokona a Borsnak.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A lap megkereste Damu Rolandot, aki nem kívánta kommentálni az értesülést, csak hümmögött. Annyit azért elárult, hogy nagyon sokan keresik, és maga is meglepődött azon, milyen sokan támogatják.

Igazi bombázó költözik az Éden Hotelbehttp://www.life.hu/bulvar/20150412-ket-uj-lany-eden-tina-es-eden-barbara-koltozik-az-eden-hotelbe-hetfon.htmlA felénél tart az Éden Hotel és ennek örömére hétfő este két új játékos költözik a szállodába. Most igazán van mitől tartaniuk a csajoknak. TV + BulvárOrigoÁl Vastag Csaba miatt vált el férjétől egy nőhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-al-vastag-csaba-miatt-hagyta-el-ferjet-egy-no.htmlSose hidd el, ha Vastag Csaba megkéri a kezedet az interneten. Az énekes soha nem udvarol online, senkinek. TV + Bulvár--Micsoda vicces baki! Disznófej került a bemondónő nyakárahttp://www.life.hu/bulvar/20150412-az-abc7-musoraban-disznofej-kerult-a-bemondono-nyakara.htmlKülföldi televíziós műsorokból gyűjtött össze bakikat az Origo. A bemondónő fejére disznó került, Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett, Pókember pedig elejtette a riportert... Az összeállítást ITT nézheted meg, nekünk a Life.hu-nál ez a kedvencünk. TV + BulvárThinkstockBulvárrap: "A Rékasi Károly megmutatta azt, hogy hol lakik"http://www.life.hu/bulvar/20150412-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-rekasi-karoly-vv-eva-eden-hotel.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.TV + Bulvár--Rossz hír a Barátok közt rajongóinakhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-rossz-hir-a-baratok-kozt-rajongoinak-az-rtl-klub-napi-sorozata-kesobb-kezdodik.htmlA konyhafőnök alaposan bekavar a műsorrendbe, a Barátok közt kedvelői éjszakázhatnak.TV + Bulvár--Sajátos módon védte meg Puzsér Róbert Berkithttp://www.life.hu/bulvar/20150411-sajatos-modon-vedte-meg-puzser-robert-berki-krisztiant.htmlPuzsér Róbert ismét nem hazudtolta meg magát. A kritikus, miközben Deutsch Tamással szemben Berki Krisztián védelmére kelt, megragadta az alkalmat, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjét is leprolizza. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.