Falforgatók TV2 Gyetván Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. 

Csaba, aki korábban az OzoneNetwork tévécsatornán már bemutatkozhatott műsorvezetőként, és Story-értékdíjjal is jutalmazták, levetkőzte a Barátok közt Gyurijának szerepét, és a Falforgatók című TV2-s produkció műsorvezetőjeként mutatkozott be. A Mokkában új szerepéről mesélt, amit nagyon élvez. Sőt, a beszélgetés mellett még cuki gyerekkori fotókat is mutatott magáról.

Szily Nóra interjúja Csabával

Sztárszerzőnk, Szily Nóra interjút készített Gyetván Csabával. A beszélgetést ITT elolvashatod!
VV Zsuzsa feltűnik a köztévén http://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-zsuzsa-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-duna-tvn-szerepel.html VV Zsuzsa a Duna World-ön lesz látható pénteken. A Kiskun Krónika korábbi híradósa egészen új szerepben tündökölhet. TV + Bulvár -- Így napozik a szexi modell - Nagyon forró kép Zimány Lindáról http://www.life.hu/bulvar/20150413-zimany-linda-amerikaban-bikiniben-napozik.html Zimány Linda naponta kápráztatja el rajongóit dögösebbnél dögösebb képekkel. Ezúttal azt mutatta meg, milyen szexin feszít bikiniben. TV + Bulvár -- Éden Hotel - Análpornóval vált ismertté az új beköltöző http://www.life.hu/bulvar/20150413-eden-barbara-az-eden-hotel-3-jatekosa-pornos.html Annak idején Daniella Rose néven lett ismert Barbara, az Éden Hotel hétfő esti beköltözője. A lány nem a szokásos útvonalon indult el az ismertség felé, inkább hátulról tett egy kerülőt. Eláruljuk, hogyan. TV + Bulvár -- Miért jár Gáspár Evelin a régi autójával? Hová tűnt a csúcsverda? http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-evelin-ujra-regi-autojaval-jar-hol-van-az-uj-kocsi.html Gáspár Evelin nemrég vadiúj luxusautójával hívta fel magára a figyelmet, és váltott ki igazi közfelháborodást. Most mégis régi autójával pózol. Mi történt? TV + Bulvár Origo Megmutatjuk, hogyan fröcsög Éden Ádám! http://www.life.hu/bulvar/20150410-eden-adam-az-eden-hotel-3-jatekosa-golden-coast-rapper.html Éden Ádám folyamatosan hangoztatja, neki neve van, vele nem lehet akárhogyan beszélni, hiszen ő egy híres rapper Magyarországon. Utánajártunk, mit is tud. TV + Bulvár -- Sarka Kata kiakadt egy újságcikken - Ígéri, nem marad következmények nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150410-sarka-katarol-durva-cikk-jelent-meg-kiakadt-egy-ujsagirora.html Egy bulvármagazin címlapja miatt bántódott meg Sarka Kata. Hajdú Péter sportos felesége kiakadt, hogy a lap önsanyargatást és pszichés betegségeket emlegetett vele kapcsolatban. A kétgyeremekes anyuka a Facebookján tette közzé felháborodását és leszögezte, nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.