VV Simonnak csak szőrösen van esélye szerelme édesapjánál

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Belmondo VV Simon szerelem apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre bemutatta Szonja szerelmét, Simont az édesapjának, a Belmondo együttes frontemberének. Czutor Zolinak komoly feltételei vannak lánya választottjával szemben, ha azt akarja, hogy az édesapja is elfogadja a fiút. 

Március végén írtuk meg, hogy VV Simon ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy magyar zenész lánya, Szonja. A közismert édesapa nem ismerte fel, hogy egy korábbi villalakóval van dolga, ugyanis nem néz tévét, újságírók hívták fel erre a figyelmét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


„Simon végtelenül aranyos és intelligens gyerek, akiről egy bulvárújságból tudtam meg, hogy egykori valóvilágos. Nem vagyok nagy tévénéző, se időm, se energiám nincs rá, de azért néha egy-egy filmet megnézek. Valóságshow-t 10 éve néztem utoljára, így nem ismertem Simont. Szerencsére nincsen előítéletem vele szemben, és remélem, normális gyerek marad. Ha nem fogja magát szőrteleníteni, hogy csigateste legyen, szoláriumozni, szemöldökét szedetni, nem használ majd férfi-sminkkészletet, akkor nem lesz konfliktus közöttünk, nyitott kapukat dönget. Ezek nem jönnek be, ezeket a számomra férfiatlan tevékenységeket is pont a valóságshow szereplők körében láttam. Most úgy tűnik, hogy ő nem ilyen" –magyarázta a zenész, aki húsvét előtt csak egyszer találkozott a fiúval Szegeden. A múlt hétvégén viszont végre lehetősége volt kicsit közelebbről is megismernie, ugyanis Szonja hazavitte a családjához.
„Már egyszer korábban is beszélgettünk, a lányom mutatta be egy koncert után. Csak pár mondatot váltottunk, értelmes gyereknek tűnt. Azóta olvastam róla sok mindent, valószínűleg a villában szerepet játszott. Nem egy konszolidált, hétköznapi gyerek, de a lányom sem az, és én sem" – magyarázta a zenész, aki 13 éves fia jövőbeli választottjával szemben is komoly feltételeket támaszt:

Forrás: Just creatíve

„Csak erőszakos nőt ne válasszon, ne hozzon haza, erre egész életemben nagyon érzékeny voltam, ettől félek. És műanyagot se. Mindig csodálkoztam azokon a férfiakon, akinek bejön a műmell. Ilyenkor az jut eszembe, hogy van olyan nő, aki boldog lesz egy műanyag hímtagtól, ha a párja mérete nem megfelelő? Amikor egy férfi műszájat csókol, műmellet fog, plasztikázott testet szeretget, akkor nem jut eszébe, hogy ez igaziból nem olyan? A plasztikai sebészetet akkor tartom elfogadhatónak, ha fogyatékosságot, hiányosságot pótol"- tette hozzá Zoli.

Erdélyi Mónika elárulta, hogyan fogyott le 10 kilóthttp://www.life.hu/bulvar/20150413-tiz-kilot-fogyott-erdelyi-monika.htmlErdélyi Mónika lefogyott, dögösebb, mint valaha! Az egykori műsorvezető gyönyörűbb, mint bármikor, és az önbizalom csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár, és a mosoly sosem tűnik el az arcáról. Elárulta, minek köszönheti az új külsőt! TV + BulvárOrigoStohl András visszatér a képernyőre!http://www.life.hu/bulvar/20150414-stohl-andras-jaszai-mari-dijas-szinesz-a-valas-cimu-sorozatban-lesz-lathato-majd-az-rtl-klubon.htmlVálás címmel indul új sorozat az RTL Klubon, amelynek főszereplője Stohl András lesz, aki sok év után tér vissza a csatornához.TV + Bulvár--Botrány a Louvre-ban! Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát - nem maradt következmények nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150414-varga-viktor-megcsokolta-mona-lisat.htmlMegdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd az énekes egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát. Abban a percben megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették Viktort, azonban nem mindennapi tettét ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi vagy a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattints a videóra!TV + Bulvár--Nem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterKállay-Saunders András nyuszilányokkal vigasztalódotthttp://www.life.hu/bulvar/20150410-kallay-saunders-andras-rakattant-a-nyuszilanyokra-a-playboy-man-of-the-year-dijatado-galan.htmlKállay-Saunders Andrást hiába jelölték a nyuszis magazin által tegnap másodszor megrendezett Man of the Year díjátadó gála "Stílusos férfi" díjára, az elismerést nem ő kapta meg. Az énekes nem sokáig szomorkodott, megtalálta a módját, hogy felvidítsa magát!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPuzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"http://www.life.hu/bulvar/20150412-puzser-robert-ismet-a-hajdu-peter-ugyrol-beszelt.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.