Varga Viktornak sminkelte magát Cinthya Dictator

Forrás: Instagram/cinthyadictator -
TV2 Párizs Cinthya Dictator Mona Lisa Varga Viktor alterego Éden Éjjel Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta férfi alteregóját a TV2 műsorvezetője: olyan, mintha Cinthya Dictator és exbarátja, Varga Viktor közös tinigyermekét látnánk.

Meghökkentő fotót posztolt magáról Cinthya Dictator! A képen ugyanis kiköpött Varga Viktor. A fotóslány a Life.hu kérdésére elismerte, őt is megdöbbentette a hasonlóság.

Forrás: Instagram/cinthyadictator

„Igen én is észrevettem, pedig nem az volt a célom, hogy viktoros legyek. Olyan lett a fotó, mintha a világos tónusú Viktort látnánk. Tudtam, hogy hasonlítunk, de nem gondoltam, hogy ennyire" – nevetett Cinthya, aki szerint közös fiúgyermekük hasonlóan festene.

"Viktornál magasra tettem a lécet"

Cinthyát Varga Viktor párizsi akciójáról is megkérdeztük, ő sem tudta szó nélkül hagyni, hogy exe átugorva a múzeumi kordont csókot nyomott Mona Lisára.


„Úgy látom, Viktornál magasra tettem a lécet, nehéz pótolnia. Büszke vagyok rá, hogy Mona Lisa lett az utódom"
– adott frappáns és vicces választ Cinthya, de azért hozzátette, vagánynak tartja Viktor gerillaakcióját. Együtt is terveztek hasonlókat, melyekre szakításuk miatt már nem kerülhetett sor. „Szerettünk volna elutazni nagyvárosok kiállítótermeibe és felszögelni a fotóinkat" - mondta.

Berki szerint nincs mentség a pornózásrahttp://www.life.hu/bulvar/20150415-berki-krisztian-az-eden-ejjel-musorvezetoje-szerint-nincs-mentseg-a-pornozasra.htmlBerki Krisztián elárulta, szerinte nincs mentség a pornózásra. A műsorvezető teljesen kiakadt az egyik játékos, Barbara múltján. TV + Bulvár--L.L. Junior sértődötten távozott a Mokka stúdiójábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-l-l-junior-rapper-sertodotten-tavozott-a-tv2-mokka-studiojabol-mert-lekevertek.htmlKárász Róbert és Demcsák Zsuzsa lekeverte a rappert, amikor az fontos mondanivalója közepén tartott – L.L. Junior azonnal reagált a műsorvezetők sürgetésére.TV + Bulvár--Motorosokkal karambolozott Gryllus Dánielhttp://www.life.hu/bulvar/20150415--gryllus-daniel-karambolozott-budapeseten.htmlA Kaláka együttes énekese motorosokkal ütközött pénteken, a fővárosban.TV + Bulvár--A Barátok közt exszereplője élvezi új munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150414-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-elvezi-uj-munkajat.htmlGyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. TV + BulvárOrigoErdélyi Mónika hírből sem ismeri a lógó cicikethttp://www.life.hu/bulvar/20150414-erdelyi-monikanak-nem-log-a-melle.htmlErdélyi Mónika és Berki Krisztián a mellekről beszélgetett egy plasztikai sebésszel. Mónika elárulta, neki nincs problémája ezzel a testrészével. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huBerki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.htmlBerki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.