Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka távozás sértődés rapper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Róbert  és Demcsák Zsuzsa lekeverte a rappert, amikor az fontos mondanivalója közepén tartott – L.L. Junior azonnal reagált a műsorvezetők sürgetésére.

A férfiak majdnem fele a szexről is lemondana az okostelefonjáért cserébe derült ki egy külföldi felmérésből. L.L. Juniort rettentően érdekelte ez a téma, mégsem tudta befejezni mondandóját, mert a műsorvezetők beszóltak neki, hogy lejárt az ideje.

Junior még javában mondanivalója közepén tartott, amikor Kárász után Demcsák Zsuzsa is megszakította: „Köszönjük szépen" – mondta, jelezve, hogy lejárt az idő. „Nah, én sértődötten távozok!"- vágta rá Junior.

Motorosokkal karambolozott Gryllus Dánielhttp://www.life.hu/bulvar/20150415--gryllus-daniel-karambolozott-budapeseten.htmlA Kaláka együttes énekese motorosokkal ütközött pénteken, a fővárosban.TV + Bulvár--Erdélyi Mónika hírből sem ismeri a lógó cicikethttp://www.life.hu/bulvar/20150414-erdelyi-monikanak-nem-log-a-melle.htmlErdélyi Mónika és Berki Krisztián a mellekről beszélgetett egy plasztikai sebésszel. Mónika elárulta, neki nincs problémája ezzel a testrészével. TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA Barátok közt exszereplője élvezi új munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150414-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-elvezi-uj-munkajat.htmlGyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. TV + BulvárOrigoVV Simonnak csak szőrösen van esélye szerelme édesapjánálhttp://www.life.hu/bulvar/20150414-vv-simonnak-csak-szorosen-van-eselye-szerelme-edesapjanal-czutor-zolinal.htmlVégre bemutatta Szonja szerelmét, Simont az édesapjának, a Belmondo együttes frontemberének. Czutor Zolinak komoly feltételei vannak lánya választottjával szemben, ha azt akarja, hogy az édesapja is elfogadja a fiút. TV + BulvárOrigoVV Zsuzsa feltűnik a köztévénhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-zsuzsa-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-duna-tvn-szerepel.htmlVV Zsuzsa a Duna World-ön lesz látható pénteken. A Kiskun Krónika korábbi híradósa egészen új szerepben tündökölhet. TV + Bulvár--Hoppá, ez aztán a spárga! A háromgyerekes Szanditól leesett az állunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szandi-hatalmasat-terpesztett-az-enek-iskolajaban.htmlSzandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.