Több asszisztens dolgozik azon, hogy flottul működjenek Kiss Ramóna hétköznapjai

Forrás: Origo -
színésznő Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohanás az élete Kiss Ramónának: a Barátok közt-forgatásai mellett szinte minden napra jut egy színházi előadása, általában csak késő este esik haza. 

Elárulta, nem lenne egyszerű összeegyeztetnie a színházi munkákat és a próbákat a sorozattal, ezért több asszisztens dolgozik azon, hogy flottul működjenek a hétköznapjai.

Forrás: Origo

"Mindenkinek arra van ideje, amire szeretne. Való igaz, hogy az életemben most a munka játssza a főszerepet, talán túlzottan is, de nem bánom, mert elképesztően imádom ezt csinálni. Szeretnék élni minden lehetőséggel, amit az élet felkínál, mert most ennek van itt az ideje. Hála a jó istennek, nem nekem kell kitalálnom és összeegyeztetnem a munkáimat, ezt a színházi titkárok, asszisztensek és gyártásvezetők végzik el helyettem. Én már a kész beosztást kapom meg"árulta el a színésznő a Borsnak.

"Ha nem lennék színész, akkor valószínűleg élsportoló lennék, de ha nem ezeken a területeken tevékenykednék, akkor is fontos lenne a mozgás számomra. Nem érzem a hajtással járó fáradtságot a színpadon vagy a kamerák előtt, de amint hazaérek, bezuhanok az ágyba. Ha pedig van egy kis időm, akkor a családommal és a barátaimmal rögtön kirándulni indulunk, mert a tavasznál nincs szebb" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.