Megtaláltuk az argentin Szabó Ádámot

X-Faktor Szabó Ádám Got Talent argentin Csillag születik harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Got Talent argentin győztese virtuóz módon tolja a harmonikát. Erre még a Csillag születikből megismert Szabó Ádám is felkaphatná a fejét.

Szerencsére nem Magyarországon akadt vetélytársa Szabó Ádámnak, aki már az X-Faktorban is megmutatta, nem csak kiválóan harmonikázik, hanem az énekhangja is profi. Most azonban az igazi forróvérű virtuózt, Diegót mutatjuk be nektek, aki hangszerével tartolt Argentínában.

A műsor magyar verziójában ősztől az RTL Klubon látunk majd hasonlóan lélegzetelállító produkciókat.

Félelem és rettegés a stúdióban

A Life.hu újságírója a Hungary's Got Talent válogatóján járt, ahol extrém mutatványokat látott.
Gesztesi Károly saját filmet forgatnahttp://www.life.hu/bulvar/20150421-gesztesi-karoly-szinesz-sajat-filmet-forgatna-olyat-ami-otvos-csopi-tortenetehez-hasonlit.htmlA színész, hiába csábítgatja több tévécsatorna, úgy döntött, saját produkcióba kezd, amelyben Bujtor Istvánra emlékezik majd. TV + Bulvár--Cserpes Laura jött, Berki Krisztián pedig kimenekült a stúdióbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-laura-enekesno-erkezett-berki-krisztian-musorvezeto-pedig-azonnal-kimenekult-a-fem3cafe.htmlNah ne már! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Berki azért ment ki Cserpes Laura érkezése előtt a stúdióból, mert jósoltatni szeretett volna egy jósnővel?! Blama a köbön!TV + Bulvár--Józan László: „Van, aki azonosít a meleg szerepemmel"http://www.life.hu/bulvar/20150417-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-tobiasat-gyakran-azonositjak-meleg-szerepeivel.htmlA Barátok közt Tóbiása elárulta, mi a legnehezebb abban, amikor egy férfinak meleg vagy transzvesztita karaktert kell alakítania. Józan Lászlóval szerepekről és szerelemről beszélgettem.TV + Bulvár--Vajna Tímea nagyszabású hollywoodi show-t tervezhttp://www.life.hu/bulvar/20150416-vajna-timea-andy-vajna-producer-felesege-nagyszabasu-hollywoodi-showt-tervez.htmlIdén is a legszebb lányokat keresi a Miss Universe Hungary stábja, Vajna Timivel az élen. Andy Vajna producer felesége arról is mesélt, mivel lepi meg a tévénézőket.TV + Bulvár--Az X-faktoros Nagy Ricsi felfedte rejtett tehetségéthttp://www.life.hu/bulvar/20150416-nagy-ricsi-az-rtl-klub-xfaktorabol-megismert-enekese-elarulta-miben-tehetseges-az-enekles-mellett.htmlRicsiről kevesen tudják, hogy az éneklés mellett egy olyan különleges mutatványra is képes, amellyel akár a Hungary's Got Talentben is indulhatna. TV + Bulvár--Ördög Nóri búvárruhában pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150413-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-buvarruhaban-pozolt-kornis-anna-keveert.htmlEnnél feszesebb ruhát nemigen ölthetett volna magára Ördög Nóra, aki Az ének iskolájában igazán extrém műsorvezetői feladatra vállalkozott.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.