Szabó Erika már csak akkor vetkőzik, ha annak célja is van

meztelenség gyermekvállalás vetkőzés Barátok közt Szabó Erika karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer láthatta már a nagyközönség hiányos öltözékben a színésznőt, Szabó Erikánál azonban van határ, ha meztelenségről van szó.

Egy ország rajongott Szabó Erikáért, és akarta minél kevesebb ruhában látni, amikor a Barátok közt népszerű sorozatának Tildáját alakította. A most 25 éves színésznő azonban kijelentette: cél nélkül már nem fog vetkőzni.

Fotó: Dobos Tamás

Barátok közt: emlékezetes szereplőcserék

A Dallas óta jól tudjuk, hogy a hosszú éveket megélt szappanoperákban előbb-utóbb lecserélik a szereplőket. A Life.hu ITT gyűjtötte össze az ország egyik legnépszerűbb sorozatának legemlékezetesebb szereplőváltásait.
Megtört a jég: Emma Watson levetkőzikhttp://www.life.hu/news/20150331-emma-watson-meztelenul-lesz-lathato-a-hamarosan-mozikba-kerulo-regressionben.htmlA Harry Potter-filmekből megismert színésznőt hamarosan ruha nélkül is láthatják a rajongók, hála a hamarosan soron következő drámájának.News--Dundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-a-legszebb-testu-magyar-celebek-a-life-hu-olvasok-szavazatai-alapjan-toth-gabi-szabo-erika.htmlNemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.Ez Zsír!OrigoA Barátok közt exszereplője élvezi új munkájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150414-gyetvan-csaba-a-baratok-kozt-volt-szereploje-elvezi-uj-munkajat.htmlGyetván Csabát sokan a Barátok közt Gyurijaként ismerték meg. Azóta televíziós műsorkészítő lett, új szerepét pedig nagyon élvezi. TV + BulvárOrigoDúskeblű, szívesen vetkőzik és imádja a hamburgert: Íme a dögös Charlotte McKinneyhttp://www.life.hu/intim/20150422-charlotte-mckinney-instagram-oldala-sok-szexi-kepet-rajt-a-duskeblu-modellrol.htmlKorábban a Holtodiglan sztárját, Emily Ratajkowskit gusztáltuk cenzúra nélkül, majd pedig hagytuk, hogy a magyar származású Tiffany Toth csábítson el. Most egy újabb szépséget találtunk, akit érdemes nézegetni a vasárnapi ebéd után. Ő pedig nem más, mint a szegény ember Kate Upton-je, Charlotte McKinney.Intim--Rúdtáncosnak állt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150417-munkacsy-kata-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-kiprobalta-a-rudtancot.htmlMunkácsy Kata múltkor szexi fotókkal lepte meg rajongóit, ezúttal pedig azt is bemutatta, hogyan hódol a hobbijának.Ez Zsír!--Klassz dolog, ha valaki levetkőzik egy lapnak?http://www.life.hu/bulvar/20150410-a-playboy-partijan-beszeltek-a-vetkozesrol-a-sztarok.htmlVajon menő-e , ha ledobja ruháit egy nő egy újságnak? Ezt a körkérdést tette fel a Life.hu VJ-je, Németh Máté a magyar sztárvilágnak. Tette ezt stílusosan az egyik legminőségibb férfimagazinnak, a Playboynak a partiján. Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak róla a celebek, nézd meg a videót!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.