A Viszkis megölte volna bűntársát, ha az megsérül

Forrás: TV2 -
gyilkosság viszkis rabló Ambrus Attila lövés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény megállapodást kötött Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült bankrabló bűntársával.

A harminc bankrablás miatt börtönbe került Ambrus Attila, más néven Viszkis rabló szabadulása után eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban Till Attila Propaganda című műsorában újra megszólalt és döbbentes vallomást tett. Attila állítja, betartotta volna a kegyetlen megállapodást: ha társa vagy ő sérülés miatt nem tud menekülni, akkor a másik fejbe lőheti.

„Volt egy olyan megállapodásom az akkori bűntársammal, hogy ha valaki megsérül kettőnk közül, és nem tud elmenekülni, akkor a másik fejbe lövi. Az volt a cél, hogy valaki oldja meg a helyzetet, hogy az egyikünknek sikerüljön. Volt egy ilyen megállapodásunk, és én betartottam volna. Hogyha szétlövik a lábamat, és nem tudok elmenekülni, akkor gondolkodás nélkül azt mondtam volna a bűntársamnak, hogy „figyelj, barátom, eljött az a pillanat, hogy vége, oldd meg a helyzetet!" – mesélt Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.