Gombos Edina 30 milliós hitelt vállalt magára

Forrás: TV2 -
ház TV2 műsorvezető Diósd hitel svájci frank Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina 2010-ben, a gazdasági világválság közepén vállalta magára egy barátja 20 milliós hitelét. Az összeg ráadásul mára 30 millióra hízott.

A műsorvezető 20 millió forintnyi svájci frankról írt alá hitelt a Reiffesisen banknál – adta hírül a Blikk. Megkeresésükre Gombos Edina csak ennyit mondott: „Átvállaltam valakinek a hitelét, aki bajba került." A lap azt is tudni véli, hogy a műsorvezető diósdligeti kertes házát terhelte le a hatalmas összeggel, amelyet egyébként 2007 júniusában cserélt el 11. kerületi ingatlanával.

Forrás: TV2

Gombos Edina, akinek nemrég született meg második gyereke, a legrosszabb gazdasági helyzetben írta alá a hitelszerződést: az így sem kevés összeg azóta 30 milliós tartozássá duzzadt.

Meztelenül pózolt a címlapon

A vagány műsorvezető nem rejtette véka alá terhes bájait sem: szinte mindenét kipakolta egy címlap kedvvért. Erről bővebben a Life.hu cikkében olvashatsz.

Majka jól behúzott Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-bokszolni-tanitotta-a-musorvezetot.htmlKiderült, hogy Majka lesz Friderikusz Sándor legújabb hálópartnere, aki a műsor felvételén pofon vágta a műsorvezetőt.TV + BulvárOrigoKulka János: Nem akartam többé pocakos és puhány pasi lennihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-kulka-janos-szinesz-uj-eletet-akart-kezdeni-de-vegul-nagyon-lefogyott.htmlKulka János életének fordulópontja akkor jött el, amikor egy kapcsolata véget ért, hatására ugyanis teljesen új életet kezdett.TV + Bulvár--Vajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.htmlAndy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.TV + BulvárOrigoAz RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá"http://www.life.hu/bulvar/20150429-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talentbe-csabitja-majkat.htmlMég mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. TV + Bulvár--Jó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÉden Peti elárulta orálisszex-technikáját http://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-peti-az-eden-hotel-3-jatekosa-az-oralis-szexrol-beszelt.htmlNagy sikere lehet a lányok körében Éden Petinek, aki úgy nyal, mint egy rotációs kapa. Bár azt nem tudjuk, az hogy nyal. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.