Hivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiának

TV2 hivatal név engedély anyakönyvek Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.

Gombos Edina veseköve kemény kínokat okozott neki a terhessége alatt. A betegség már a múlté, hiszen kisfia születése után megműtötték Edinát, és megszabadult a vesekőtől. Azonban most újabb bosszúsággal kell szembenéznie: hivatalos levélben közölték ugyanis a műsorvezetővel, hogy nem engedélyezik a keresztnevet, amit kisfiának szánt – írja a Story.

Fotó: TV2

Edináék a Matteo keresztnevet választották a kisfiuknak. Még anyakönyvvezetőnél is jártak, aki azt mondta: ahhoz, hogy így nevezhessék a gyermeküket, nem kell külön engedély, hiszen a gyermek apukája kubai származású.

A gyermek anyakönyvezésekor mégis arról kaptak értesítést, hogy engedély nélkül nem használhatják a Matteo nevet. Edináék elkeseredtek, mert egyelőre útlevet sem tudnak csináltatni a kicsinek, anélkül azonban füstbe mehet a három hónap múlva esedékes, nyaralással egybekötött kubai családlátogatás.

Nem ő az egyetlen

Ahogy a Life.hu is megírta, Hada Renáta harcban áll a Magyar Tudományos Akadémiával, amely nem engedélyezi, hogy gyermekét Pistinek nevezze el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.