Pereli egykori párját Barsi Adrienn

Forrás: Facebook/Adrienn Barsi Playmate -
Barsi Adrienn NANE közmunka bántalmazás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate állítja: rettenetesen elverte őt az egykori párja.

Mint arról beszámoltunk, a szép nyuszilány megharapott egy rendőrt, amiért közmunkára ítélték őt. Azonban akkor nem tudott jelentkezni, hogy letöltse a büntetését, mert mint mondta, "súlyos sérülésekkel kórházi kezelés alatt állt". Emiatt később fogházra módosították a büntetését.
A lány állítja: a párja verte meg őt annyira, hogy nem tudta időben megkezdeni a közmunkát. Ám nem csak emiatt akadt kellemetlensége Adriennek. Elmondása szerint kétéves szerződése lett volna az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest produkciójával, amin szintén nem tudott megjelenni, ezért több mint 10 millió forintot bukott. Ahogy mondja, egy szerencséje volt, hogy a csatorna elengedte neki a kötbért. Barsi Adrienn a Borsnak nyilatkozott az esetről: "Hat éven át voltunk egy pár, a féltékenység azonban állandó szereplője volt a mindennapjainknak."

Forrás: Facebook/Adrienn Barsi Playmate

"2012 májusában, majd októberben és decemberben is alaposan elvert a párom. Mindhárom alkalommal kórházban kötöttem ki. Először csuklórepedéssel, másodszor kettős arccsonttöréssel, és meg is vakulhattam volna, majd decemberben orrcsonttöréssel és koponyasérüléssel. Szinte még fel sem épültem az előző verésből. Ezt követően indult nyomozás, és hoztak távolságtartási végzést a volt párommal szemben. Ami igazán fáj még, hogy aláírt szerződésem volt az Éjjel-Nappal Budapest című, akkor induló sorozattal, egy főszerep, amely az életemre is jelentős hatással lehetett volna" – mesélte Barsi.

A Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya a következőket árulta el az ügy kapcsán:
"A Budai Központi Kerületi Bíróság a Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség által emelt vád nyomán büntetőeljárást folytat a B. A. sértett sérelmére elkövetett bűncselekmények miatt. Az ügyészség a vádlott ellen háromrendbeli /.../ testi sértés bűntette és egyrendbeli személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat."
"E bűncselekmények miatt – halmazati büntetésként – 4 évig és 6 hónapig terjedő szabadságvesztés szabható ki, az ügyészség a vádiratban próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta a vádlottal szemben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.