Cinthya Dictator pöttöm kislánnyá változott

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography -
vékony fotó TV2 Cinthya Dictator kislány Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Éjjel műsorvezetője egyre vékonyabb, a legutóbbi, róla készült fotón pedig már tényleg úgy néz ki, mint egy kislány. 

Trükkös fotót posztolt Cinthya Dictator, akitől már megszoktuk, hogy időnként nádszálvékony testével borzolja a kedélyeket. Bár legutóbb dögös vörös szájat villantott Cinthy, most, mint egy elhagyott kislány, úgy pózolt azon a fotón, amit közösségi oldalán osztott meg.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography
Hajas László nem ment el lánya esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.htmlLemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét.TV + BulvárOrigoHivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.htmlMegterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.TV + BulvárOrigoCaramel méregdrága ajándéka nem jött be kedvesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-caramel-enekes-meregdraga-ajandekkal-lepte-meg-kedveset-de-szilvinek-nem-jott-be-a-meglepetes.htmlCaramel sokszor nyúl mellé az ajándékokkal, legutóbb egy dizájner táskával járt porul az énekes.TV + Bulvár--Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-nyertes-zsuzsa-alaposan-rakeszult-a-vetkozesre.htmlMinden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel a Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.TV + Bulvár--Az új beköltöző Éden Gyula testét mosogatjahttp://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-laura-es-eden-gyula-az-eden-hotel-3-jatekosai-egyutt-zuhanyoznak.htmlAz új beköltöző lány, Laura sok mindent még nem látott a Hotelből, de Gyula pucér testét már megfürdethette. TV + Bulvár--Majka: "Vonzó ajánlatot tett az RTL Klub, de úgy döntöttem maradok"http://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-nem-szerzodik-az-rtl-klubhoz-marad-a-tv2-nel.htmlAhogy mi is hírt adtunk róla, a Rising Star műsorvezetője már castingon is járt a TV2 konkurens csatornájánál, amely a Hungary’s Got Talent című, ősszel induló új show-műsort akarta rábízni. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.