Rékasi Károly felfedte titkos vágyát

Forrás: RTL Sajtóklub -
betörés Barátok közt rablás Pikali Gerda RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja közösségi oldalán írt arról, mire vágyik leginkább jelen pillanatban. Figyelem, meglepő vallomás következik!

Rékasi Károlyt – érthetően – teljesen kiborította, hogy néhány napja tolvaj járt Pikali Gerdával közös otthonában és ellopta a gyönyörű virágokat, amelyeket nagy gonddal választottak ki és ápoltak a szerelmesek. A történtek után a színész őszintén vallott közösségi oldalán arról, hogy mire vágyik leginkább – ez pedig a biztonság.

Forrás: RTL Sajtóklub

"Biztonság – ezt vágynánk... Nem kizárólag arra gondolok, hogy holnap is legyen munkám, s így legyen miből megélnem. Hanem például arra – is –, hogy a gyerekemet nyugodtan elengedhessem valahová és ne álljanak elé – hasonló korúak!!!! – késsel és vegyék el mindenét. Hogy ne kelljen bevásárlás, vagy utazás, vagy lámpaváltás közben rettegnem attól, hogy elveszik tőlem azt, ami az enyém. Amiért megdolgoztam. Szegénységi, megélhetési bűnözés?! Ez az alak sem a füvet vágta le a kertben! Tehát nem a munkát választotta! Bűnözés van. Minden jelző nélkül..." - írta felháborodottan Rékasi.

Döbbenetes titkot őriz Ben Affleck családja http://www.life.hu/bulvar/20150422-ben-affleck-hollywoodi-szinesz-csaladjaban-rabszolgatarto-is-volt.html Sötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle. TV + Bulvár -- Még jobban kivirágzik Rékasi Károly és Pikali Gerda otthona http://www.life.hu/otthon/20150428-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-meg-tobb-viragot-vett-kozos-otthonukba.html Rékasi Károly és Pikali Gerda nagyon belejöttek közös otthonuk csinosítgatásába, nemrég ugyanis még több virággal dobták fel a szerelmi fészket. Otthon -- Rékasi Károly megmutatta pazar otthonát http://www.life.hu/otthon/20150402-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-megmutatta-pazar-otthonat-ahol-pikali-gerda.html Igazi álomlakásban él Rékasi Károly és új párja, Pikali Gerda. A szerelmesek lenyűgöző teraszáról pazar kilátás nyílik a hegyes-dombos vidékre is. Otthon -- Rékasi Károly vásárlás közben fektette le Pikali Gerdát (egy kocsira) http://www.life.hu/intim/20150321-rekasi-karoly-vasarlas-kozben-fektette-le-pikali-gerdat-az-ikeaban.html Rékasi Károly és Pikali Gerda legutóbb Sümegről jelenteztek be, ahol a nőnapot ünnepelték. Most pedig vásárlás közben csekkoltak be egy bútoráruházból. Intim Origo Újabb hírek érkeztek Kozsóról – egyre jobban van az énekes http://www.life.hu/drlife/20150416-kozsorol-az-amokfutok-frontembererol-amerikabol-jo-hirek-erkeztek-egyre-jobban-van-az-enekes.html Kozso jelenleg Amerikában van rehabilitáción, ahonnan barátnője, Keira üzent az énekes állapotáról. Dr. Life Origo Drámai sorok: íme, a szépen búcsúzó színésznő levele teljes hosszában http://www.life.hu/news/20150430-pall-monika-28-eves-koraban-elhunyt-szineszno-gyonyoru-levellel-bucsuzott-azelettol.html Mint ahogy arról hírt adtunk, 28 éves korában, hosszú betegség után távozott körünkből egy csodálatos, végtelenül pozitív fiatal lány - ő volt Páll Mónika, aki gyönyörű szavakkal búcsúzott az élettől. Olvasd el szívhez szóló levelét teljes hosszában, és ne feledd megfogadni a színésznő utolsó szavait! News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.