Drake könyörgött Madonna vadra sikerült csókjáért

Forrás: AFP -
csók Coachella fesztivál vad könyörgés Drake fájdalom Madonna énekesnő zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmas arckifejezés ide vagy oda, a fiatal zenész akarta, hogy a popdíva megcsókolja őt a Coachella fesztivál színpadán.

Nehéz elfelejteni azt a bizonyos csókot, amelyet múlt hónapban adott Madonna a fiatal Drake-nek a Coachella fesztivál színpadán, a világ pedig azóta is erről beszél.

Így kezdődött:

Forrás: AFP

És így végződött:

Forrás: AFP/Christopher Polk

A csókváltásról készült videót alább tekintheted meg:

Botrány a Louvre-ban! Varga Viktor megcsókolta a Mona Lisát - nem maradt következmények nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150414-varga-viktor-megcsokolta-mona-lisat.htmlMegdöbbentek a turisták attól, amit Varga Viktor énekes művelt. Eleinte csak énekelt a világhírű festmény előtt, majd egyszer csak átugrotta a korlátot, és megcsókolta a Mona Lisát. Abban a percben megjelentek a biztonsági őrök, és kivezették Viktort, nem mindennapi tettét azonban ő maga és néhány turista is megörökítette. Ha kíváncsi vagy a polgárpukkasztó produkcióra, akkor kattints a videóra!TV + Bulvár--Gyászol Madonna: holtan találták Hollywood elsőszámú sztárorvosáthttp://www.life.hu/news/20150407-ongyilkos-lett-a-sztarok-es-madonna-kedvenc-borgyogyasz-orvosa-fredric-brandt.htmlFredric Brandt, aki Hollywood krémjét kezelte, a miami-i rendőrség eddigi információi szerint öngyilkos lett.News--Te jó ég, Madonna felöltözött! Így gáláztak a sztárok az iHeartRadio díjátadójánhttp://www.life.hu/trend/20150330-igy-divatozott-az-iheartradio-dijatadojan-madonna-taylor-swift-jennifer-hudson-iggy-azalea.htmlMindössze második alkalommal adták át az iHeartRadio meglehetősen fiatal nemzetközi zenei díjátadó elismeréseit Los Angelesben, amely kedvenc hölgysztárjainknak remek alkalomnak bizonyult divatozni egy keveset. Mutatjuk, kinek hogyan sikerült.Trend--4 éve csattant el a világ leghíresebb hitvesi csókjahttp://www.life.hu/intim/20150429-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-4-eve-hazasodtak-ossze.html2011. április 29-én történt, hogy a világ egyik leghíresebb hercegi párja, Vilmos herceg és az egykori Kate Middleton örök hűséget esküdött egymásnak.Intim--Miley Cyrus disznóval csókolózikhttp://www.life.hu/intim/20150430-miley-cyrus-enekesno-disznoval-csokolozik.htmlAz énekesnőről minden napra jut egy ijesztő fotó. Ezúttal egy kismalac szájára nyomott csókot a botrányhősnő, majd rögtön posztolt is egy képet erről a meghitt pillanatról.Intim--Pucér fenék mehet, csupasz mell nem? Madonna kiosztotta a közösségi oldalakathttp://www.life.hu/intim/20150405-madonna-fellazadt-es-kiosztotta-a-kozossegi-oldalakat-azert-amiert-fedetlen-mellekkel-nem-lehet.htmlBotrány! A fedetlen keblű Madonna-fotót eltávolította az Instagram. Az 56 éves énekesnő nem ment el emellett szó nélkül. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.