Levédetné nevét Kendall és Kylie Jenner

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz -
keresztnév Kim Kardashian Kendall Jenner Kylie Jenner levédetés név Kylie Minogue védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres-hírhedt Kardashian-család két ifjú tagja, Kendall és Kylie komoly intézkedéseket tett annak érdekében, hogy más ne használhassa fel nevüket.

Aki menő, az menő. Kim Kardashian két húga, Kendall és Kylie Jenner a hírek szerint már kérvényezte nevük levédetését – írja a TMZ. Eszerint sem a modellként ténykedő Kendall, sem testvére, Kylie nevét nem használhatja fel senki.

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz

Eszerint semmilyen ruha, kiegészítő vagy kozmetikum nem viselheti az ő nevüket, mi több, Kylie azt sem akarja, hogy bárki más használja az ő keresztnevét – és ez bizony a jelek szerint nagyon úgy tűnik, hogy Kylie Minogue-ra is vonatkozik. Vajon arról tud, hogy az ausztrál popénekesnő legelső albuma anno éppen ezt a nevet kapta? És vajon mi lesz a saját nevével fémjelzett Kylie Jenner-kihívásról?

Férfiak lakkozzák a körmüket, így támogatják Bruce Jennerthttp://www.life.hu/news/20150428-bruce-jennert-tamogatjak-a-ferfiak-lakkozott-korommel.htmlA transzneműségét bátran és nyíltan vállaló Bruce Jennert nem csak családja támogatja, de a világon rengeteg ember áll ki mellette. Ezért indult el a mozgalom, amelyben férfiak festik ki a körmüket. NewsHoppá! Erotikus fotókat tett közzé Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150504-kim-kardashian-botranyhos-celeb-erotikus-fotokat-posztolt.htmlA popókirálynő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és igazán erotikus képeket tett közzé Instagramján.Intim--Kim Kardashian büszke rá, hogy mostohaapja nővé operáltatta magáthttp://www.life.hu/news/20150427-kim-kardashian-buszke-ra-hogy-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.htmlKorábban nem nagyon tudtunk arról, hogy a Kardashian-család hogyan reagált Bruce Jenner nővé válására. A legújabb interjúból erre is fény derült.News--Ugye, nincs semmi meglepő abban, hogy pucér altesttel húsvétozik Kendall Jenner?http://www.life.hu/intim/20150406-kendall-jenner-kim-karadshian-feltestvere-pucer-altesttel-husvetozik-es-posztol.htmlA Kardashian név kötelez. Akár ez is lehetett volna a cikk címe, de az nem írta volna le oly tökéletesen Kendall Jenner húsvéti meglepetését.Intim--Kim Kardashian megfenyegette Bruce Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150501-kim-kardashian-megfenyegette-a-nove-valtozo-olimpikon-mostohaapjat-bruce-jennert.htmlAmikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. TV + Bulvár--Végre kiderült! Justin Bieber Kendall Jennerrel járhttp://www.life.hu/intim/20150410-justin-bieber-enekes-kendall-jennerrel-jar.htmlJustin Bieber Kendall Jennerrel közös fotót posztolt az Instagram oldalára. Ez már a sokadik intő jel, ami azt mutatja, hogy az énekes és Kim Kardashian mostohatestvére bizony együtt vannak.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.