Egyedül marad a gyerekkel Szebeni István

FényPont-Média PR -
Születés kisfiú Szebeni István apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el egy hét a baba születése óta, Szebeni István máris egyedül marad kisfiával, Patrikkal. 

Épp csak megszokta környezetét, a mindennapok rutinját a múlt szerdán született kisfiú, máris új helyzethez kell alkalmazkodnia. Édesanyja helyett édesapja fogja pár óráig ellátni, aki persze nagyon izgul, hogyan birkózik meg egyedül egy háromkilós aprósággal.
„Anyák napján jöttünk haza a kórházból, azóta a baba lassan közelit a 3 kiló felé, igazi óriás. Mi a feleségemmel a gyereknevelésben még amatőrök vagyunk, de a főorvos úr szerint a baba mindenben segít. Mindig jelez, ha baja van, egyébként egyáltalán nem sírós. Úgy látom, ha időben ellátjuk, és kielégítjük a szükségleteit, ez megmenti a sírástól. Nyugodt baba, ha jóllakik, akkor utána 3 órát békésen alszik" – kezdett bele az apai örömök és teendők ismertetésébe István, aki eddig mindent együtt csinált a feleségével, Anitával.

FényPont-Média PR

"Egy család vagyunk, igyekszünk mindent együtt csinálni. A babát gyakran én büfiztetem, ha fürdik, locsolgatom a hátát langyos vízzel. Gyakran etetés után nincs szívem letenni, így képes vagyok három óra hosszat üldögélni vele a kezemben. Van saját szobája, de egyelőre napközben velünk van a kanapén, figyelgetjük, hogyan alszik. Szerencsére én nem aggódom túl a dolgokat, nem nézegetem, hogy lélegzik-e még, szerencsére egészséges kisfiú. A héten több órára egyedül fogok vele maradni, ettől kicsit tartok. Anita orvoshoz megy, nem akarjuk áthurcolni a picit városon. Már arra is készülök, ha az anyukája nem ér időben haza, akkor megetetem tápszerrel. Nagy felelősség vár rám, azért izgulok."

Őrült rajongók zaklatják az Operettszínház művészeithttp://www.life.hu/bulvar/20150506-orult-rajongok-zaklatjak-az-operettszinhaz-muveszeit-dolhai-attilat-es-peller-karolyt.htmlA színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik.TV + Bulvár--Fresh Andinak kellemetlen élménye volt intim ékszerévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-fresh-andinak-enekesnonek-kellemetlen-elmenye-volt-intim-ekszerevel-piercingjevel.htmlAz énekesnő az Éden Éjjelben árulta el, annak idején hogyan okozott galibát intim piercingje.TV + Bulvár--Kifogott a matek érettségi a magyar szépségkirálynőnhttp://www.life.hu/bulvar/20150505-sydney-van-den-boschon-a-miss-earth-hungary-gyoztesen-kifogott-a-matek-erettsegi.htmlA Miss Earth Hungary győztese közösségi oldalán sopánkodott a matek érettségije miatt.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, hogy mi lesz Kiszel Tünde kislányából, Donatellából! http://www.life.hu/bulvar/20150505-mi-lesz-kiszel-tunde-kislanyabol-donatellabol-hires-enekesno.htmlŐsztől rangos zeneművészeti szakközépiskolában folytatja tanulmányait Kiszel Tünde kislánya, Donatella, akit magánének szakra vettek fel.TV + BulvárOrigoAjjaj! Csúnyán megsérült koncert közben Britney Spearshttp://www.life.hu/bulvar/20150506-britney-spears-megserult-fellepese-kozben-ami-miatt-le-kellett-mondania-egy-masik-koncertjet.htmlAz énekesnő olyan szerencsétlenül esett egy Las Vegas-i koncertjén, hogy még egy soron következő koncertjét is le kellett mondania miatta.TV + Bulvár--Magyar állampolgárságot kér VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-magyar-allampolgarsagot-ker-vv-edina-aki-haknizik-es-munkat-keres.htmlVV Edina és szerelme, VV Laci rájöttek, hogy a hétvégi haknikból nehéz megélni. Ezen valószínűleg az sem fog segíteni, ha Edina megkapja a magyar állampolgárságot, amit hamarosan igényelni fog. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.