Kiss Ramóna ki akart szállni a Barátok köztből

Forrás: Origo -
sorozat színész Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna nemrégiben elárulta: véletlenül, 17 évesen csöppent bele a forgatások világába és sokáig nem volt biztos benne, hogy valóban ez az ő útja. A színésznő a Blikknek adott interjújában mesél minderről. 

"Hatalmas szeretettel csinálom ezt az egészet, sem kávét, sem kólát nem iszom, úgyhogy olykor én sem tudom, hogyan is maradok ébren. Segít, hogy nagyon élvezem a sok munkát, hogy több mindenben is helyt kell állnom. Pedig megmondom őszintén: volt idő, amikor elgondolkoztam azon, hogy egyáltalán ezt akarom-e."

Kiss Ramóna Forrás: Origo

"Tizenhét évesen csak belecsöppentem ebbe az egészbe, és hosszú évekig nem voltam biztos abban, hogy ez az én utam. Bármilyen munkáról is van szó, az ember egyszer csak elfárad. Persze a Barátok közttel szerencsém van, hiszen folyamatos a megújulás, de azért volt idő, amikor megfordult a fejemben, hogy abbahagyom. Aztán igazán akkor teljesedtem ki, amikor bejött mellé a színház is. Öt évvel ezelőtt kaptam az első színházi szerepem, azóta pedig szerencsére folyamatosan vannak felkéréseim, és én magam is járok meghallgatásokra. Azt hiszem, azóta tudom, hogy halálomig ezzel szeretnék foglalkozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.