Hajdú Péter: "Én voltam a hónap pornófilm-kölcsönzője"

Sarka Kata pornófilm Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kasza! Show-ban Kasza Tibi arról kérdezte a sztárpárt, Hajdú Pétert és Sarka Katát, vajon melyikük néz több erotikus témájú filmet. Ekkor derült ki egy érdekes infó Hajdú Péterről. 

Tibi arról faggatta a házaspárt, ki néz gyakrabban erotikus filmeket. Először Péter nem vállalta fel, hogy ő, és megpróbálta Katára fogni, de felesége szépen visszavágott:

"A videókölcsönzöben annak idején mi voltál?"

A folytatást az alábbi videóban megnézheted.

Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Liptai Claudia bombaformában van!http://www.life.hu/bulvar/20150513-liptai-caludia-szineszno-a-a-maison-marquise-megnyitojan-jart.htmlA színésznő tegnap a Maison Marquise üzlet megnyitóján járt, ahonnan gyönyörű ruhában posztolt magáról egy fotót.TV + Bulvár--Szívhez szóló történet a kislányról, aki lehet, utolsó születésnapját ünnepli családjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-az-rtl-klub-hazon-kivul-musoraban-riport-a-kislanyrol-akit-el-akarnak-valasztani-csaladjatol.htmlEbben az évben még családjával ünnepelhette a születésnapját Fruzsina, akit ki akarnak toloncolni Svédországból.TV + Bulvár--Erős Antónia: "Kicserélte az életemet az anyaság"http://www.life.hu/bulvar/20150513-eros-antonia-azt-vallja-kicserelte-az-eletet-az-anyasag.htmlAz Egy csepp vér alapítvány rendezvényén beszélgetett a Life.hu riportere Erős Antóniával: anyaságról, híradózásról és természesesen az alapítványról is. TV + BulvárRTLKLUBIntim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter - Kiderül az is, ki az újítóbb az ágybanhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-intim-titkokat-osztott-meg-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-kasza-musorban.htmlEdig még nem hallott intim titkokat osztott meg Sarka Kata és Hajdú Péter a Kasza! című műsorban.TV + BulvárOrigoNagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezetthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-nagy-ricsi-a-margit-hidra-koltozott-ahova-egy-hatalmas-franciaaggyal-erkezett.htmlAz X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.