Hajdu Steve fél, hogy elneveti magát a temetésen

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
temetés dal Hajdú Steve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsokár a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhanzik Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.

Egy brit kutatás szerint az Always Look on the Bright Side of Life című dal a legnépszerűbb választás a temetési dalok közt – írta korábban a The Telegraph, mely szerint javarészt a végrendelkezők kívánsága szerint játsszák ezt a dalt a gyászszertartásokon. Az élet és a vég abszurditásáról szóló, meglehetősen jókedvű nóta a Nem a Messiás című röhögésekkel teli oratórium, azaz “vigyoratóriumban” magyarul is elhangzik majd Hajdu Steve tolmácsolásában.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

“A Nem a Messiás, bár formailag egy komoly műfajú előadás, ezen garantáltan röhögni fognak a nézők. Nekünk is nehéz lesz majd visszatartani a nevetést, ezért sem vállalnám előadni a dalt egy temetésen, ha erre kérnének – tette hozzá a népszerű művész, akinek előadásában lent meghallgathatod a dalt.

Boggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínérehttp://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.htmlEnergiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.TV + Bulvár--Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.htmlA műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.TV + Bulvár--Hajdú Péter: "Én voltam a hónap pornófilm-kölcsönzője"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-foiskolas-koraban-kolcsonzott-pornofilmeket.htmlA Kasza! Show-ban Kasza Tibi arról kérdezte a sztárpárt, Hajdú Pétert és Sarka Katát, vajon melyikük néz több erotikus témájú filmet. Ekkor derült ki egy érdekes infó Hajdú Péterről. TV + Bulvár--Fél óra alatt vált el Kapócs Zsóka és Habony Árpádhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-fel-ora-alatt-valt-el-kapocs-zsoka-es-habony-arpad.htmlKedden negyedik nekifutásra végérvényesen pontot tett viharos házasságára Kapócs Zsóka és Habony Árpád.TV + Bulvár--Vajna Tímea Cannes-ba készülhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-vajna-timea-a-cannesi-filmfesztivalra-keszul.htmlAndy Vajna felesége a cannes-i filmfesztiválra készül, és ezt a hírt meg is osztotta rajongóival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huPapp Gergő: "Én mindent az RTL Klubnál tanultam meg" - Így köszöntötték régi kollégái Pimasz urathttp://www.life.hu/bulvar/20150512-igy-koszontottek-regi-kollegai-az-rtl-klubnal-pimasz-urat-papp-gergot.htmlAhogy megírtuk, ősztől az RTL II-n látható a Pimasz úr ott alszik. Papp Gergő a váltásról így nyilatkozott. Régi-új munkahelyére a Fókusz kamerái is elkísérték. Nézzétek!TV + BulvárFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.