Bochkor Gábor: "Nem akarom Andit menyasszonyként látni"

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea -
esküvő Várkonyi Andrea TV2 híradós menyasszony Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós határozottan kijelentette, nincs szükségük párjával, Várkonyi Andival ígéretekre.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi tíz éve alkotnak egy párt, van egy gyönyörű kislányuk, Nóri, esküvőről azonban hallani sem akarnak. Állítják, a kapcsolatuk papír nélkül is tökéletesen működik – írja a Story.

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea

„Tényleg nem számít az esküvő. Egyébként is alig emlékszem jó lagzira. Akárhányon is voltam, a menyasszony általában nem nézett ki jól. Csináltak neki egy őrületes hajat, egy nem létező sminket, belekényszerítették egy olyan ruhába, amiben járni sem lehet. Nem akarom így látni Andit" – magyarázta Gábor.

„Néha olyan érzésem van, mintha az egész esküvő egy kicsit a bizalmatlansági faktor kiküszöböléséről szólna. A házasulók közül ugyanis az egyik mindig jobban akarja, a másik pedig beadja a derekát" – mondta Andi.

"Tíz év alatt bennünk is felmerült párszor, hogy szétmegyünk, de ilyenkor minig ráébredünk, hogy a mi szövetségünk sokkal értékesebb annál, hogy felrúgjuk" - tette hozzá Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.