Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeit

Forrás: André Balázs -
Rábaközi Andrea modell Dobó Kata szépségverseny Miss Universe Geszti Péter Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.

A szépségverseny tizenéves indulói valószínűleg nem, de édesanyjaik biztosan emlékeznek a 80-as évek szexszimbólumára, aki sikert sikerre halmozott, nem véletlenül választották ki őt Geszti Péter népszerű klipjébe.

Andit nem csak Geszti kedvelte, Andy Vajna is kinézte őt A miniszter félrelép című, 1997-es film főszerepére. Végül Dobó Kata lett a befutó a producernél.

"Még mindig folyamatosan dolgozom bunda- és ékszerbemutatókon, mellette alapítottam egy divatiskolát. Fiús anyuka vagyok, de a sors úgy adta, hogy lányokkal is vesződhetek. Ősszel 10 tanítványom volt, most 8 van. Az iskolámból senki sem indult el a Miss Univerese Hungaryn, ők még kicsikék ehhez a versenyhez"- nevetett Andrea, akin egyáltalán nem fog az idő. Andy Vajnát, a szépségverseny producerét több évtizede ismeri.

Forrás: André Balázs

"Andyt régóta ismerem, most mosolyogtunk azon, hogy A miniszter félrelép válogatásán találkoztunk először. Én is jelentkeztem a főszerepre, az utolsó három kiválasztott között még ott voltam Dobó Kata és Hegyi Barbara mellett. Kern András mindig megrettent, amikor meglátott a magas sarkúban, döbbenten végigmért, és csak annyit mondott: "Úristen!" - nevetett Andi, akire a lányok felkészítését bízták Vajnáék.

Facebook/ Miss Universe Hungary

Laikusnak úgy tűnhet, hogy egyformák a megmérettetésre váró lányok, de mostanság ez a típus a trendi: barna haj, őzikeszemek, natúrság. Nekem sincs szőke tanítványom, ráadásul azt sem szeretem, hogy én szőke vagyok. Régen sem bírtam ezt a hajszínt, de sok pénzt kerestem azzal, amit képviseltem. Én belül nem vagyok szőke! A cicababa státuszt döntögessük már le, gyönyörűek a barna és vörös lányok” - tette hozzá az egykor sikeres modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.