Ördög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"

Fotó: Tv2 -
TV2 Liptai Claudia Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. 
Ördög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott anno az RTL Klubot. TV + Bulvár--Közös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-kozos-edzoterembe-jar-rekasi-exe-detar-eniko-es-uj-szerelme-pikali-gerda.htmlDétár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoÍgy múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-mulatja-az-idejet-cannes-ban-vajna-timea.htmlFérjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huElárulták: Így ismerkedett meg Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-ismerkedett-meg-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlÉden Gerit faggatta az Éden Éjjelben Berki Krisztián és Hódi Pamela. Arról beszélgettek, hogy a fiúnak rögtön megtetszett Laura. Ennek kapcsán szóba került az is, miként ismerkedett meg Pami és Krisztián. Ha kíváncsi vagy, az alábbi videó második percétől meghallgathatod.TV + BulvárOrigoPeller Károlynak önjelölt menyasszonya akadt - Feljelentette a nő az Operettszínházathttp://www.life.hu/bulvar/20150517-peller-karolynak-onjelolt-menyasszonya-akadt-feljelentette-a-no-az-operettszinhazat.htmlRajongója keseríti meg Peller Károly életét. A nő feljelentette az Operettszínházat, ugyanis aggódott a művész egészségéért. A színházba a törvényeknek megfelelően a Munkavédelmi Hivatal is kivonult.TV + Bulvár--Bostonba költözik Hienhttp://www.life.hu/bulvar/20150516-bostonba-koltozik-hien-hogy-megkezdje-tanulmanyait-a-berklee-egyetem-zeneszerzo-szakan.htmlNéhány nap múlva Bostonba költözik Hien, hogy megkezdje tanulmányait a Berklee egyetem zeneszerző szakán.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.