Összezárva Friderikusszal TV2 műsorvezető lángos Ördög Nóra Friderikusz Sándor fánk szerkesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Friderikusszal című műsorban Nóri meglepő vallomást tett: a műsorszerkesztés helyett szívesebben készítene lángosokat egy sütödében.

Karrierje kezdetén Ördög Nóra szerkesztőként dolgozott a televízióban. A ma már sikeres műsorvezető úgy gondolja, egyszerűbb fánkot árulni és lángost sütni, mint műsorszerkesztőként dolgozni.

"Szerkeszteni már nem fogok soha. De nem azért mert nem szeretném, mert nagyon szeretném. Csak gyerek mellett... Én ezt már akkor megfogadtam, amikor még nem volt, és végignéztem pár gyerekes szerkesztő kolléganőm küzdelmét. Ezt gyerekkel nem lehet. Nincs hétvége, nincs fürdetés, nincs anyák napja. Gyerek mellett ezt már nem. Sokkal előbb fogok nyitni egy lángos-sütödét" – magyarázta Nóra.

Távozik a Barátok közt egyik főszereplője http://www.life.hu/bulvar/20150515-nagy-alexa-az-rtl-klub-baratok-kozt-fekete-aliza-bejelentette-elhagyja-a-szappanoperat-mert.html A sorozat szőke naiváját, Fekete Alízt alakító Nagy Alexa egy csapatépítő tréningen jelentette be kollégáinak, hogy egy időre visszavonul. TV + Bulvár -- Berki Krisztián csókot kért Cinthya Dictatortól - "Nem akarok balhét" http://www.life.hu/bulvar/20150515-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-csokot-kert-cinthya-dictatortol-az-eden-ejjel.html Berki szerette volna, ha műsorvezetőtársa megmutatja neki a színpadi csókot. Vajon mit lépett erre Cinthya? TV + Bulvár -- Elvesztette babaháját az X-Faktor nyertese, Tóth Andi http://www.life.hu/bulvar/20150518-elvesztette-a-babahajat-az-x-faktor-nyertese-toth-andi-power-plate-edz.html Furcsán átalakult Tóth Andi teste, aki bájos gömbölyűséggel nyerte meg az X-Faktort. Súlya nőtt, mérete csökkent, és lába is összement. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Dobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeit http://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.html Geszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit. TV + Bulvár Origo Éden Peti nem folytatja a játékot Marianna nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150519-eden-peti-es-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosai-nem-folytatnak-egymas-nelkul.html Elkezdődött az Éden Hotel kemény végjátéka. Most már nincs barátkozás, nincsenek érzelmi szálak, csak taktika. Peti és Marianna ezt máshogy gondolják? TV + Bulvár Origo Lesújtóan nyilatkoztak Boggie daláról – Vajon elég lesz a győzelemhez? http://www.life.hu/bulvar/20150519-boggie-eurovizios-dalfesztivalos-dalarol-lesujtoan-nyilatkoztak-a-brit-sajtoban.html Egy nappal az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntője előtt jelent meg a magyar énekesnőről, Boggie-ról egy nem túl derűs hangvételű írás, amely nem sok jövőt jósol a Wars for Nothing dalnak. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.