Kilábalt magánéleti válságából Szőke Zoltán

boldogság válság Szőke Zoltán szerelem Barátok közt magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Barátok közt sztárjának magánélete végre rendeződött. A házassága 20 év után ért véget, miután a színész egy régi osztálytársába lett szerelmes. Párja azóta Budapestre költözött Újvidékről, és nagy boldogságban élnek együtt.

Ahogy a Life.hu is megírta, 2013 végén Szőke Zoltán elhagyta családját egy vajdasági nőért, majd elköltözött otthonról. Azóta nem sokat nyilatkozott a magánéletéről, a Bors mai számából azonban megtudhattunk néhány új információt.

Fotó: Life.hu

Annamari, a színész diákkori szerelme a kapcsolatuk kedvéért Budapestre költözött, és már két éve együtt élnek a Wekerle-lakótelepen. „Jól vagyunk, boldogok vagyunk, már rég összeköltöztünk, évekkel ezelőtt” – mondta röviden Szőke Zoltán a lapnak.

Mivel korábban arról szóltak a hírek, hogy a színésznek teljesen megromlott a kapcsolata gyerekeivel, ehhez a témához is hozzászólt a híresség: „Telefonon beszélünk egymással, amikor tudunk, összefutunk, jóban vagyunk, nem csak hétvégi apuka vagyok.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.