egészséges étkezés szépségkirálynő Bálint Antónia étkezés fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Bálint Antóniát egy alakformáló kezelésre.

Annak ellenére, hogy az egykori szépségkirálynő már nem a testére büszke, még mindig nagyon jó formában van. Most pedig azt is elárulja, mi irigylésre méltó alakjának a titka.

Félmillióval udvaroltak Baukó Évának http://www.life.hu/bulvar/20150515-bauko-evanak-a-valo-vilag-szereplojenek-felmillioval-udvaroltak.html A Való Világ egykori versenyzőjét kitartóan ostromolják a férfiak, az egyik udvarlója azonban mindent bevetett, hogy meghódítsa Évát. TV + Bulvár -- Éden Loki kihúzta a gyufát Dukai Reginánál http://www.life.hu/bulvar/20150515-a-tv2-eden-hotel-jatekosa-loki-ellen-tervez-jogi-lepeseket-dukai-regina.html Jogi lépéseket fontolgat Dukai Regina, akinél a napokban Éden Loki húzta ki a gyufát. TV + Bulvár -- Ábel Anita tetováltatta magát http://www.life.hu/trend/20150520-abel-anita-szineszno-megcsinalta-elete-elso-tetovalast.html Közösségi oldalán osztotta meg a színésznő a leleplező fotót: 20 év gondolkodás után megcsináltatta élete első tetoválását. Trend -- „Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovízión http://www.life.hu/bulvar/20150520-boggie-utan-nalunk-a-belga-lo-c-nottet-vitte-a-palmat-az-eurovizios-dalverseny-2015-elso-elodontojen.html Boggie után nálunk a belga Loic Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot. TV + Bulvár -- Debreczeni Zitánál már beköszöntött a nyár - Így fest szexi bikiniben a modell http://www.life.hu/trend/20150520-debreczeni-zita-modell-fotos-gianni-baratnoje-szexi-furdoruhaban-napozgatott.html Színes, szexi és igazán különleges fürdőruhában élvezte a napsütést a modell. A kép láttán az jutott eszünkbe, biztos sokan meghúznák a cipzárt Zita fürdőruháján. Trend -- Hoppá! Két prosti vette el a 13 éves Curtis szüzességét http://www.life.hu/intim/20150520-curtis-rapper-szuzesseget-ket-prostitualt-vette-el-a-13-szuletesnapjan.html Nem mindennapi ajándékot kapott 13. születésnapjára Curtis: a bátyja ugyanis két prostituálttal lepte meg, akiknek az volt a feladatuk, hogy letépjék a rapper "virágát". Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.