Elképesztő, mit művelt Liptai Claudia!

rajz színésznő TV2 műsorvezető rajzolás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem tudni, hogy komolyabb tervei is vannak-e a rajzolással Liptai Claudiának, az viszont biztos: a műsorvezető remekül bánik a krétával!

A szexi műsorvezető egy olyan gyönyörű, saját kezűleg készített pasztellkrétarajzot mutatott közösségi oldalán, hogy a lélegzetünk is elállt tőle.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Nem ez az első eset egyébként, hogy Claudia olyan képet tesz közzé, amely remek kézügyességéről tanúskodik. Múltkor azt is elárulta, 12 évesen grafikusnak készült, és manapság is sokszor cseni el kislánya füzetét, hogy rajzoljon bele.

Bálint Antónia már nem a testére büszkehttp://www.life.hu/bulvar/20150520-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-mar-nem-a-testere-buszke.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Bálint Antóniát egy alakformáló kezelésre.TV + BulvárHoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--Tóth Gabit UFÓ-k rabolták elhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-toth-gabit-enekesnot-az-x-faktor-mentorat-ufok-raboltak-el-az-rtl-klub-reggeli-adasabol-az-is.htmlMindenki megnyugodhat, Gabi nem lép Pataky Attila nyomdokaiba, de kétség kívül szeret földönkívüliekkel bandázni.TV + Bulvár--Sejtelmes fotót posztolt Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-gaspar-evelin-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlGáspár Evelin ismét nagyon szexi. Instagramjára sejtelmes fotót posztolt. TV + Bulvár--Íme, Cserpes Laura meztelen fotója!http://www.life.hu/bulvar/20150520-cserpes-laura-meztelen-gyerekkori-fotoja.htmlA FEM3 Café weboldalát böngészve érdekes videóra akadtunk. Cserpes Laura, Berki Krisztián barátnője volt a műsor vendége néhány napja. TV + Bulvár--Délután leszakad az ég! Heves záporok, zivatarok várhatókhttp://www.life.hu/news/20150520-viharok-zaporok-zivatarok-varhatok-szerda-delutanra.htmlAkár 10 fokot is zuhanhat a hőmérséklet délutánra, az ország több megyéjére is narancssárga figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.