Vajna Timit sokan kihasználják

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
Cannes Andy Vajna Hollywood Miss Universe Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi, aki gőzerővel dolgozik a Miss Universe szervezésén, igazi hollywoodi showt akar csinálni. Azt is elárulta, hogy sokan ki akarják használni, hogy ő Andy Vajna felesége.

„Nagyon sokan azért ülnek le velem tárgyalni, mert én vagyok Andy Vajna felesége”nyilatkozta Körmendi Gábor riporternek a nemrég cannes-ban bulizó Timi, aki azt is elárulta, nagyon nehezen vívja meg a mai napig azt a harcot, hogy üzletasszonyként is elfogadják és ne csak Andy Vajna feleségeként tekintsenek rá.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Ez kiemelten igaz a Miss Universe szervezésére, melyről Timi elmondta, nagyon szeretné, hogy ez egy olyan hollywoodi show legyen, ami tényleg feledhetetlen élmény lesz a nézőközönségnek és a lányoknak is.

Így múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímea

Férjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.