Miss Universe Hungary szépségkirálynő szépségkirálynő-választás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a kiválasztott tizenhat szépség!

Új beharangozó promóció készült Vajna Tímea Miss Universe Hungary showjához. A verseny döntőjét június 6-án élőben közvetíti a TV2. Már meg is van a 16 jónő, és természetesen a kis videóban gyorsan meg is mutatja Tímea a lányokat. Íme:

Otthonában holtan találtak rá sorozatsztárrahttp://www.life.hu/bulvar/20150524-meghalt-terry-sue-patt-sorozatszinesz-aki-a-bbc-n-futo-sorozatban-grange-hillben-benny-green-t.html50 éves korában életét vesztette Terry Sue-Patt sorozatszínész.TV + BulvárOrigoFortyognak az indulatok az Eurovízió miatt - A dalválasztáson, a kreativitáson vagy a politikán múlik, hogy ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150524-fortyognak-az-indulatok-az-eurovizios-dalverseny-miatt-a-dalvalasztason-a-kreativitason-vagy-a.htmlMint minden Eurovíziós Dalfesztivál után, most is összecsaptak a vélemények.TV + Bulvár--Szuperpasit villantott Vajna Tímea – Ettől a sráctól te is elalélsz!http://www.life.hu/bulvar/20150524-vajna-timea-a-miss-universe-hungary-foszervezoje-az-elkepesztoen-jokepu-mariano-di-vaio-modellel.htmlMi is, mint Vajna Tímea követői, csak kapkodjuk a levegőt, ez a pasi hihetetlenül jóvágású.TV + BulvárOrigoDamu hálás Palácsiknakhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-damu-roland-szinesz-akinek-hamarosan-megjelenik-a-konyve-harom-ev-borton-utan-halas-palacsik.htmlÚgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a börtönből nemrég szabadult Damu Rolandnak és feleségének, Edina Monának az élete. Az asszony egykori adminisztrátorból lassan profi író lesz, a színésznek pedig egyre több a munkája.TV + BulvárOrigoRendőrt hívtak Kerényi Miklós Gáborrahttp://www.life.hu/bulvar/20150520-rendort-hivtak-kerenyi-mikos-gaborra-a-fame-musical-flashmobja-miatt.htmlHirtelen ellepték az Oktogont az Operettszínház táncosai tegnap, amivel nem kis galibát okoztak.TV + Bulvár--Leleplező videó: a különös szépség nem is olyan a valóságban, mint a fotókonhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-valeria-lukyanovaja-ukran-elo-barbie-photoshoppol-leleplezo-videoja-arrol-hogy-is-nez-ki.htmlKiderült, hogy az ukrán Barbie baba, Valerija Lukjanova nem egészen úgy fest élőben, mint a képein.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.