Jóban Rosszban TV2 Cseke Katinka rosszullét szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.

Senki se ijedjen meg, Cseke Katinka csupán szerepe szerint, a Jóban Rosszban című sorozat Bodolai Erzsijeként lett rosszul. A színésznő a Mokka adásában mesélt a különleges alakításról.

„Bözsi enyhébb lefolyású szívinfarktust kap, mert gyermekét nem találják az erdőben. Így a Bodolai család élete újra előtérbe kerül az izgalmaknak köszönhetően" – mesélte Katinka.

Kulcsár Edina vad mutatványa: Egy szikla szélén pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-gyoztese-szepsekiralyno-a-grand-canyonban-egy-szikla-szelen.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott a szépségkirálynő egy fotó kedvéért – persze egy ilyen csodás képért ezt bárki bevállalta volna.TV + Bulvár--Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Gyönyörű fotót posztolt Vajna Timi – ez ám a luxus!http://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-luxusfotot-posztolt-es-egy-lamborghini-mellett-allt-modellt.htmlLamborghini és egy csodás nő – Andy Vajna igazán elégedett lehet. Timi egy álomautóval állt modellt.TV + Bulvár--Lefárasztották éjszaka a magyar lányok a Forma–1-es pilótákathttp://www.life.hu/bulvar/20150526-lefarasztottak-ejszaka-a-magyar-lanyok-a-forma-1-es-pilotakat.htmlNem csak egy városi legenda, hogy a gyönyörű magyar lányoknak a Forma–1-es pilóták is nagy rajongói. A hamarosan boltokba kerülő, A láthatatlan légiós című könyvből ez világosan kiderül!TV + Bulvár--Damu Roland az egykori Hal a tortán-beli botrányáról vallott: "Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam"http://www.life.hu/bulvar/20150527-damu-roland-az-egykori-hal-a-tortan-beli-botranyarol-vallott-konyveben-az-igazsagban.htmlA TV2 Hal a tortán-jában elhíresült estét is megemlíti önéletrajzi könyvében Damu Roland. A színész arról ír, miért volt ideges azon a bizonyos napon, és hogy miért öntött fel a garatra.TV + Bulvár--Exkluzív interjú! A Life.hu-nak nyilatkozott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-kelly-osbourne-becsbe-erkezett-egy-jotekonysagi-rendezvenyre.htmlEgy jótékonységi rendezvényre érkezett Bécsbe a híres énekesnő, Kelly Osbourne, akit a Life.hu riportere rögtön mikrofonvégre is kapott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.