Így még sosem láthattad Horváth Évát!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Viasat6 Horváth Éva Sztár Gokart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül aranyos képet tett közzé magáról Horváth Éva: így még sosem láthattad a Viasat 6 Sztár Gokart műsorvetőjét. 

Horváth Éva is megemlékezett a gyereknapról, méghozzá egy saját, kiskori fotójával, melyet Instagram oldalán tett közzé. A műsorvezető, aki szemmel láthatóan rajongott a Moncsicsi babájáért, már kislányként is nagyon szép volt.

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Antal Timi csipkés ruhában esküszikhttp://www.life.hu/bulvar/20150529-antal-timi.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere az X-Faktor egykori versenyzőjét, Antal Timit kapta mikrofonvégre, aki intim titkokat árult el. TV + BulvárOrigoGönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"http://www.life.hu/bulvar/20150528-gonczi-gabor-a-sajtobol-ertesult-rola-hogy-tatar-csilla-terhes.htmlKét nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.TV + Bulvár--Megsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoIntim fotón Kiss Ramóna http://www.life.hu/bulvar/20150601-intim-foton-kiss-ramona-es-sari-evi.htmlBarátnőjével, Sári Évivel közös fotót osztott meg Kiss Ramóna. A felvétel, amelyen két gyönyörű nő szerepel, nem kevés lájkot hozott a Barátok közt sztárjának. TV + BulvárOrigoKi ez a jóképű fiatalember?http://www.life.hu/bulvar/20150531-kasza-tibi-fiatalkori-fotot-posztolt.htmlJó pár évvel ezelőtti fényképet osztott meg Facebookján az énekes-showman.TV + Bulvár--Sarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?http://www.life.hu/bulvar/20150531-sarka-kata-vetelytarsa-lett-vajna-timi.htmlSarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.