Varga Viktor kibukott! Nyíltan bírálta a bulvármédiát

bírálat média napilap újságíró Varga Viktor bulvár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.

Ahogy a Life.hu is megírta, az életművész, slágergyáros Varga Viktornak nemrég volt egy különleges afférja Mona Lisával, most pedig arra vetemedett, hogy saját festményét is elkészítse a híres műről. Lisát egy pólóra alkotta meg,melynek láttán Berki Krisztián kicsapta a tízezreseket az asztalra. Az egyik napilap szerint Viktort ezzel megalázta a műsorvezető. Az énekes nem hagyta szó nélkül, és közösségi oldalán reagált a cikkre.

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„Ez a cikk, amit most terjesztettetek az országnak, egy betegség, egy lejárató fertő, ótvar, amiért a cikk íróját KŐMŰVES SZEX-re ítélném! Én tudom, mennyire nehéz érvényesülni az értékes dolgokkal a magyar médiában, de valahogy mindig sikerült beCSEMPÉSZNI némi értéket a performanszaimba, az interjúimba, szerepléseimbe, dalaimba, klipjeimbe. Így volt ez jelen esetben is. DE az, hogy ennyire gondatlanul, ostobán alázni próbáló cikket írjatok rólam pont a LÉNYEGes részt érintőlegesen sem simítva, ez a megalázás! NEM az, amit a Berki csinált...hiszen, megkérdem most Tőletek, vajon mi a megalázó abban, hogy 100 000Ft- ért megvásárolja a festményemet, amit előtte pár órával készítettem el!" – morgolódott Viktor közösségi oldalán.

Nem ő az egyetlen

Rippel Feri, artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Cinthya Dictator, Viktor exe pedig szintén felvette a kesztyűt a médiával szemben, és beolvasott az újságíróknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.