Merész ruhában áll színpadra Czippán Anett

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
műsorvezető Miss Universe Hungary csökkent munkaképességű ruha Zoób Kati Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiválasztotta színpadi ruháját Czippán Anett, aki a Miss Universe Hungary szépségverseny műsorát fogja vezetni szombaton este az Erkel Színházban. Merész darabra esett a választása!

Törtfehér, kissé görögös stílusú ruhában áll színpadra Czippán Anett, akinek barna haja, sötét bőre még jobban kiemeli a ruha szépségét.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Szeretem az egyszerű vonalú, lágy esésű, elegáns ruhákat, sohasem csicsázom túl az öltözékemet. Amikor ránéztem erre a különleges darabra, azonnal láttam, hogy szinte rám lett tervezve. Hogy még szebb legyek benne, a szombati gála előtt el fogok menni szoláriumba. De nem csak így kell felkészülnöm a viselésére. Rajtam még sohasem volt melltartó nélküli ruha, szóval vigyáznom kell! Műsorvezetés közben arra is figyelnem kell, nehogy villantsak! Egy picit persze rásegítenek a tervezők speciális ragasztással, de ennek ellenére tudni kell viselni egy ilyen darabot. Nagy szerencsém, hogy sok éven keresztül modellkedtem, így megtanultam, hogyan kell különféle fazonú ruhát hordani. Azért nem vészes a dolog, csak figyelni kell rá" – árulta el a műsorvezető.

Fotó: Marton Szilvia/Origo
Lassan felzárkózunk az angolokhoz: ilyen a lovaspóló magyar módra!http://www.life.hu/bulvar/20150601-ilyen-a-lovaspolo-magyar-modra-tabajd-lovaskupa-lovaspolo.htmlNekünk is van ám Ascotunk csodás kalapokkal, elegáns hölgyekkel és urakkal, és persze a főszereplőkkel, a lovakkal! Tabajdon a hétvégén rendezték meg a diplomata lovaspólókupát.TV + BulvárOrigoHűha! Bikinibe bújtak Vajna Timi szépségkirálynői – Szexi szépségek, dögös domborulatokhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-vajna-timea-a-miss-universe-szervezoje-megvalasztotta-a-miss-bikini-es-miss-extrem-szepseget.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere igazán kitüntetett helyzetben volt, hiszen részt vehetett a Miss Bikini- és Miss Extrém-választáson, ahol még Vajna Tímeát is mikrofonvégre kaphatta. TV + BulvárOrigoSarka Kata vetélytársa lett Vajna Timi?http://www.life.hu/bulvar/20150531-sarka-kata-vetelytarsa-lett-vajna-timi.htmlSarka Kata a Miss World Hungary, Vajna Tímea pedig a Miss Universe Hungary szépségversenyre toborozza a szebbnél szebb lányokat. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÁlom testek: bikiniben Vajna Timi szépségei - Pörgős videóhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-alom-testek-bikiniben-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjei.htmlÍme a kiválasztott tizenhat szépség!TV + BulvárDobó Kata egykori vetélytársa készíti fel Vajna Timi szépségeithttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dobo-kata-egykori-vetelytarsa-rabakozi-andrea-kesziti-fel-vajna-timi-szepsegeit-a-megmerettetesre.htmlGeszti Péter egykori múzsája, az Áj lav jú című nagysikerű klip bombázója, Rábaközi Andrea vette szárnyai alá a Miss Universe Hungary szépségeit.TV + BulvárOrigoAz idén Vajna Timi hordja a nadrágot a szépségkirálynő-választás szervezésében!http://www.life.hu/bulvar/20150514-az-iden-vajna-timi-hordja-a-nadragot-a-miss-universe-hungary-valasztas-szervezeseben.htmlBemutatták Vajna Timi szépségeit, akik a Miss Universe Hungary címért küzdenek meg június 6-án, az Erkel Színházban. Nagyon meglepődtünk, hogy a 16 lányból csak kettő szőke, a többiek hosszú, barna hajúak. Kulisszatitkok az idei szépségkirálynő-választásról, amit a Tv2 élőben fog közvetíteni.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.