Gyurcsány Ferenc Összezárva Friderikusszal TV2 őszinteség vallomás miniszterelnök Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exminiszterelnök elmondta, nagy lehetőséget és kockázatot is jelentett számára az Összezárva Friderikusszal című műsor, ahol magánéletébe is az eddiginél mélyebb bepillantást engedett.

Tegeződés, őszinteség, két férfi összezárva, egy sztárriporter és egy exminiszterelnök. Izgalmas és őszinte kitárulkozás várható vasárnap Gyurcsán Ferenctől, aki öregecskedő férjecskének nevezte magát.

„Talán 10 éve ismerjük egymást Friderikusz Sándorra. Nincs köztünk mély érdemibb magán viszony, tegeződünk és ezt a stúdióban sem titkoltuk. Mivel ez nem politikai műsor és össze voltunk zárva 24 órára, arra törekedtem, hogy többet tudjanak meg rólam az emberek. Őszintén meséltem a családomról, édesapámról, akinek zavaros és ellentmondásos élete volt. Azt gondolom, a nézők látni fogják, milyen vagyok a hétköznapokban" - magyarázta Gyurcsány Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.