Orbán Ráhel kiosztotta Demcsák Zsuzsáékat

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Orbán Ráhel viselkedés Alekosz kiosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye miatt, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.

Először Dopeman akadt ki a két műsorvezető lenéző viselkedése miatt, most pedig Orbán Ráhel is védelmébe vette Alekoszt, és Facebook-oldalán osztotta a műsorvezetőket – írja a Bors.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Döbbenet... az ember azt gondolná, hogy azért hívták be Alekoszt, hogy a két műsorvezető az ország előtt megalázhassa... De tegyük túl magunkat azon, ahogy Alekosszal viselkednek... ajánlom mindenkinek úgy hallgatni a beszélgetést, hogy nincs hozzá kép. Valóban professzionális dolog röfögniük, torokból röhögniük és igen helyett azt mondaniuk a műsorvezetőknek, hogy ja-ja... A lényeg, hogy nem értek célt... A műsor után nem A.-t tartom szellemileg és viselkedésileg gyengébbnek" – írta Orbán Ráhel.

Alekosz hálás Ráhelnek: „Örülök, hogy Ráhel megtekintette a velem készült riportot. Ne felejtsük el, hogy a reality történhet művészi színvonalon is. Azt kívánom, ha visszakerülök a tévébe, akkor Ráhel nézze meg több adásomat is, nem fog bennem csalódni. Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit. Édesapja tegyen hasonlóképpen, és akkor lesz egy kis kikapcsolódása a mindennapi megoldandó feladatok és a velük járó stressz után" – mondta.

A Life.hu megkereste a csatorna kommunikációs és kapcsolati osztályvezetőjét, Koltay Tamást, hogy megtudjuk a csatorna hivatalos álláspontját, és a következő választ kaptuk: „Nem kommentáljuk az esetet" – írta kérdésünkre Koltay.

Király L. Norbert vadállattal kalandozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150605-kiraly-l-norbert-az-rtl-klub-xfaktor-enekes-vadallattal-kalandozott.htmlEgy hatalmas kígyóval osztotta meg otthonát az X-Faktor egykori énekes, ám hamar rájött, nem való neki házivadállat.TV + Bulvár--Gyurcsány Ferenc őszintén megnyílt Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150605-gyurcsany-ferenc-exminiszterelnok-oszinten-megnyilt-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlAz exminiszterelnök elmondta, nagy lehetőséget és kockázatot is jelentett számára az Összezárva Friderikusszal című műsor, ahol magánéletébe is az eddiginél mélyebb bepillantást engedett.TV + Bulvár--Ördög Nóra imádja a csajbulikathttp://www.life.hu/bulvar/20150604-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-imadja-a-csajbulikat-es-regen-kulfoldon-partibarokban-mulatott.htmlA TV2 műsorvezetője hatalmasakat bulizott barátnőivel, rendszeresek voltak náluk a csajos esték.TV + Bulvár--Kulcsár Edina: "Énekléssel fogok foglalkozni"http://www.life.hu/bulvar/20150605-kulcsar-edina-amerikaban-jart-ahol-egy-honapon-at-musicalben-enekelt.htmlKulcsár Edina egy hónapot töltött Amerikában, ahová egy műsorvezetői castingra érkezett, majd egy musicelben találta magát. TV + Bulvár--Koós Réka elfecsegte, hogy egy vitorláson foganthttp://www.life.hu/bulvar/20150604-koos-reka-elfecsegte-hogy-egy-vitorlason-fogant.htmlKoós Réka meglepő beismerést tett az I. Kékharisnya vitorlásverseny sajtótájékoztatóján.Szülei kényes titkot osztottak meg vele fogantatásával kapcsolatban.TV + BulvárOrigoHajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.