Senki sem ismeri Kim Kardashiant és Caitlyn Jennert

VlogOli Caitlyn Jenner vlog Voxpop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb port kavaró sztorijáról, Bruce Jenner Caitlyn Jennerré válásáról faggatja az utca népét VlogOli. 

Oli arról faggatta a fiatalokat, mit szólnának, ha Ádám barátjuk holnap már Móni lenne. Egy tanulság biztosan leszűrhető volt a riportból.

Az alábbi videóból kiderül:

Kiakadt a csajokra VV Maci http://www.life.hu/bulvar/20150607-kiakadt-a-csajokra-vv-maci.html A Való Világ 7 legtermetesebb játékosa, Maci adott néhány jó tanácsot a hölgyeknek. TV + Bulvár -- Így védik Ördög Nórát barátnői http://www.life.hu/bulvar/20150604-ordog-norat-a-tv2-musorvezetojet-igy-vedik-baratnoi-a-kivancsi-szemek-elol.html Amikor Ördög Nóri a barátnőivel bulizni megy, a csajok féltve őrzik őt a kíváncsi szemek és zaklatók elől. TV + Bulvár Origo Sarka Kata és Varga Győző rettegett http://www.life.hu/bulvar/20150606-sarka-kata-uzletasszony-es-varga-gyozo-az-irigy-honajlmirigy-tagja-allatorvosnal-jart.html Feszült pillanatoknak volt részese Sarka Kata és Varga Győző! A két híresség vérvételre és szűrésre érkezett az orvoshoz. TV + Bulvár -- Ajjaj! Törpeméretűre zsugorodott Nicole Scherzinger http://www.life.hu/bulvar/20150606-nicole-scherzinger-enekesno-torpe-mereture-zsugorodott.html A dögös énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára. A hosszúcombú Nicole 50 centisre zsugorodott. TV + Bulvár -- Zimány Linda Hollywoodban csapatja http://www.life.hu/bulvar/20150606-zimany-linda-modell-hollywoodban-csapatja.html A modell már egy ideje Amerikában múlatja az időt, és ezúttal azt is megmutatta, milyen jól áll neki a híres Hollywood felirat. TV + Bulvár -- Túl a nagy megmérettetésen a Spoon együttes http://www.life.hu/bulvar/20150605-rtl-klub-xfaktorbol-megismert-spoon-egyuttes-tagjai-tul-vannak-az-emelt-szintu-angol-szobeli-vizsgan.html Véget ért a vizsga, nagy mosollyal távoztak a Spoon együttes tagjai a suliból, vajon az eredmény láttán is ilyen vidámak lesznek? TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.