Dráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!

Forrás: Dawson's Creek -
forgatókönyv rajongó Joshua Jackson sorozat lelkitárs őszinteség befejezés népszerűség James Van Der Beek Katie Holmes Dawson és a haverok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.

Ha még emlékszel rá, Joey Potter, azaz Katie Holmes nem a Spielberg-mániás Dawson (James Van Der Beek), hanem Pacey (Joshua Jackson) karjaiban kötött ki a sorozat végén. Igaz, hogy mindkét fiúval volt valami kavarás a hat évad alatt, de mégiscsak Dawson volt az örök barát és lelkitárs, akit Joey nagy szerelmének vártak a rajongók.

Forrás: Dawson's Creek

„Világos volt számunkra, hogy Joey és Dawson az, akiknek örökké együtt kell maradni. Kevin ( a sorozat egyik menedzsere) azonban egyszer csak felhívott, és azt mondta: meggondoltam magam” – mesélte Paul Stupin, a film készítője.

„Úgy éreztem, hogy ennek a tiniknek szóló filmnek jót fog tenni ez a csavar. Az őszinte dolgok néha meglepőek, én pedig valami valódit, életszagút akartam” – mesélte Kevin Williamson.

A film készítői egyébként a hétvégi ATX televíziós fesztiválon meséltek a sorozatról, ahol a Szívek szállodája szereplői is összegyűltek.

Így változtak meg a Dawson és a haverok sztárjai

A népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.

Harsányi Levente életében először nyaral kettesben a kisfiávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-harsanyi-levente-eleteben-eloszor-kettesben-nyaral-kisfiaval-olaszorszagba-utaznak.htmlKétgyermekes apukaként újra kellett terveznie a nyaralási szokásait Harsányi Leventének. Olaszországba készülnek, de nem fog együtt pihenni az egész család.TV + BulvárVérfagyasztó produkció az RTL Klubbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150607-rtl-klub-hungarys-got-talent-valogatojan-verfagyaszto-produkciot-lattunk-poharat-evett-egy-ember.htmlHorror a Hungary's Got Talent válogatóján – ilyen még nem volt magyar tehetségkutatóban!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huRepülőn randalírozott Kate Moss - rendőrök szállították le a géprőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-rendorok-szallitottak-le-az-easyjet-londonba-tarto-jaratarol-kate-moss-szupermodellt.htmlÚgy tűnik, Kate Moss nem tudja kontrollálni magát, ha utazásról van szó.TV + Bulvár--Döbbenetes! Feneke miatt kerülhet börtönbe Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-jennifer-lopez-kihivo-mozgasa-es-oltozeke-miatt-kerulhet-bortonbe-marokkoban.htmlJLo legendás feneke ezúttal nagy bajba keverte az énekesnőt – még börtönt is kaphat kihívó mozgásáért.TV + Bulvár--Betörne az amerikai filmiparba Kamarás Ivánhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-kamaras-ivan-szinesz-betorne-az-amerikai-filmiparba.htmlA színész ideje nagy részét Amerikában tölti, ahol folyamatosan castingokra jár.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSenki sem ismeri Kim Kardashiant és Caitlyn Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150607-voxpop-vlogoli-caitlyn-jennerrol-es-szandi-lanyarol-vlogol.htmlA hét legnagyobb port kavaró sztorijáról, Bruce Jenner Caitlyn Jennerré válásáról faggatja az utca népét VlogOli. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.