Szabó Kitti pénz rendőrség Barátok közt rablás Róma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Kittit, aki három évig alakította Bartha Zsolt lányát, Lindát, Rómában érte a kellemetlen eset.

A 21 éves lány néhány napra utazott Rómába öccsével, ahol egy tolvaj az összes pénzüket ellopta.

„Csak egy hosszú hétvégére utaztunk ki az öcsémmel, szombaton érkeztünk és kedden este jöttünk haza. Vasárnap este viszont kizsebeltek minket a metrón” – nyilatkozta a Blikknek a lány, aki szerint kinézte őket a tolvaj, mert nagyon sokáig időztek a jegyautomatánál, ami nem akarta elfogadni a pénzüket. A zsúfolásig telt metrón aztán lecsapott rájuk a zsebmetsző.

Forrás: Facebook/ Szabó Kitti

Az esetet bejelentették a rendőrségen, de nem tudtak segíteni nekik. „Senki sem beszélt a rendőrőrsön angolul, és mivel nem volt nálam az igazolványom, nem tudtunk feljelentést tenni. Különben is a rendőrségen azt mondták, hogy minden bizonnyal gyerekek vitték el a pénzünket, akiknek az a módszerük, hogy kifigyelik a turistákat” – mondta a lapnak a Barátok közt egykori sztárja.

Mivel csak 100 eurójuk maradt, ami a drága Rómában nem számít túl soknak, kitalálták, hogy gyűjtenek még egy kis zsebpénzt.

„Levi fejéből pattant ki az ötlet, hogy álljunk ki az utcára. Úgyhogy készítettünk egy táblát, amire ráírtuk, hogy kiraboltak minket, és kértük az embereket, hogy segítsenek. Először úgy volt, hogy énekelni is fogok, és a produkcióért cserébe kéregetünk, de végül erre nem volt szükség. Annyira segítőkészek voltak a járókelők, hogy végül fél nap alatt majdnem 40 eurót szedtünk össze” – mesélte nevetve Kitti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.