Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?

Miss World Sarka Kata szépségverseny Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyalnia Kulcsár Edina sikerét, aki másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, akárcsak tavaly, amikor olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!

Nagyon magasra tette tavaly Kulcsár Edina a lécet, biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga annak a királynőnek, akit a jövő hétvégén választanak ki. Pedig kiemelt figyelem irányul majd rá, hisz tavaly Edinát választották meg a világ második legszebb lányának.

Idén, hála Kulcsár Edinának, nagy esélye lesz arra, hogy felfigyeljenek rá, ugyanis a tavalyi első három helyezett hazájából idén érkező versenyzőket kiemelten kezelik az idei világversenyen. Edina jól megágyazott neki, csak tudnia kell élni a lehetőséggel" - mondta el Sarka Kata.

Szerinted van esélye valamelyik idei indulónak, hogy a világversenyen koronát kapjon? Kiválasztottuk a Life.hu kedvenceit!

Nem fogytak el a szép lányok! Titkos favoritok, akik csak jövőre indulnak szépségversenyen!http://www.life.hu/bulvar/20150612-jovore-szepsegversenyeken-indulo-pincerlanyok.htmlSzerencsére még nem fogytak el a szépségek, pedig nem lehet túl egyszerű minden évben olyan lányokat találni, akik szépek, okosak, és korábban még nem indultak el a két, legjelentősebb hazai szépségverseny valamelyikén. TV + Bulvár--Sarka Kata: Továbbra sem konkurálok Vajna Timivelhttp://www.life.hu/bulvar/20150611-sarka-kata-nem-konkural-vajna-timivel.htmlKissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Mit csináltak együtt?TV + Bulvár--Geszti Péter elárulta, neki mit jelent a női szépség http://www.life.hu/bulvar/20150609-geszti-peter-elarulta-neki-mit-jelent-a-noi-szepseg-nem-a-kulsot.htmlGeszti Péternek határozott véleménye van arról, hogy valójában mitől is szép egy nő. A sokoldalú zenész számára kevésnek bizonyul a dekoratív külső. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMagyarország Szépe: örökbefogadott egzotikus szépség az indulók közötthttp://www.life.hu/bulvar/20150608-orokbefogadott-egzotikus-szepseg-is-van-magyarorszag-szepe-induloi-kozott.htmlEgy békéscsabai óvodapedagógus lány nagyon kitűnt a Magyarország Szépe indulói közül. Nem csak a külseje különleges, életének története sem hétköznapi.TV + BulvárOrigoTalmácsi Gábor barátnője szép és különleges lányhttp://www.life.hu/bulvar/20150609-talmacsi-gabor-baratnoje-szep-es-kulonleges-lany.htmlBoldog párkapcsolatban él szerelmével a gyorsasági motoros világbajnok. A pár ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, azonban a Miss Universe Hungary 2015-ös versenyére együtt érkeztek.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huPocakkal vezeti a Magyarország Szépe választást Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150605-pocakkal-vezeti-a-magyarorszag-szepe-valasztast-tatar-csilla.htmlMa délelött kiderült, hogy kik vezetik a Magyarország Szépe gálát! Tatár Csilla és Harsányi Levente kalauzolják majd a nézőket a Duna tévén a szépségek világában!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.