ByeAlex dögös húga sztároknak tervez lemezborítókat

Forrás: Facebook/ByeAlex -
képzőművész húg lemezborító ByeAlex tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes testvére is művészvénával megáldott és ügyes kezű grafikusművész, akit a sztárok előszeretettel bíznak meg munkákkal.

ByeAlex dögös húga, Márta Amarilla, akit IDE KATTINTVA leshetsz meg, a képzőművészetben jeleskedik: színes digitális grafikákat készít, amelyeket aztán nyomtatott formában tesz fel a falra – írja a Bors.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Szerencsére már egész fiatalon rájöttem arra, hogy sokat kell tennem azért, hogy sikeres művész legyek. Alexszel nem volt egyszerű gyerekkorunk, ezért mindketten megtanultunk saját magunk boldogulni" – magyarázta a grafikusként végzett lány, aki fiatal kora ellenére már komoly munkákkal büszkélkedhet.

„Kevesen tudják, hogy az első megbízásomat Puskás Peti zenekarától, a The Bieberstől kaptam, majd a tesóm kért fel, hogy az Eurovízió svéd döntőjére én készítsem a háttérgrafikát. Egyre többen megismertek, és ma már szerencsére elmondhatom, hogy nem csak Alexnek, de Kállay-Saunders Andrásnak is én alkottam a lemezborítóját" – mesélte Amarilla, akinek nagy álma egy önálló kiállítás.

Pazar nyaraláson pihen Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/bulvar/20150611-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-pazar-nyaralason-pihen-a-gyonyoru-venezuelaban.htmlCsodás fotókat osztott meg közösségi oldalán Várkonyi Andrea, mi pedig azt találgattuk, vajon hol ilyen mesés a tenger színe.TV + Bulvár--Tyson "megrugdosná" Ganxsta Zolee-thttp://www.life.hu/bulvar/20150610-tyson-azaz-kiss-jozsef-szinesz-megrugdosna-ganxsta-zolee-rappert.htmlKemény hajcsárt találtak maguknak Ganxstáék, akiket mostantól az őrült Tyson felügyel majd minden koncert alatt.TV + Bulvár--Különös szakmája van Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÚj bizniszbe fogott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150615-uj-bizniszbe-fogott-vajna-timea-megalapitotta-a-universe-management-kft.html Timi a modell-, hosztesz- és statisztapiac meghatározó szereplőjévé teszi új vállalkozását.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsupasz popsival pózolt Nagy Adri?http://www.life.hu/bulvar/20150614-nagy-adri-a-megasztarbol-csupasz-popsival-pozol.htmlJól látnak szemeink? Nagy Adri valóban csupasz popóval pózolós fotót posztolt?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVégrendeletet írt a halálos beteg Terry Black – Szokatlan temetést talált kihttp://www.life.hu/bulvar/20150613-terry-black-vegrendeletet-irt-es-eltervezte-temeteset.htmlHamarosan ismét megműtik a két kisgyermeket nevelő férfit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.