Barátok közt rafting Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt gyönyörű színésznője, aki legutóbb egy intim, barátnős képet tett közzé Instagram-oldalán, most ismét posztolt. Ezúttal nyaralásába engedett betekintést rajongóinak.

Ramóna igencsak veszélyes vizekre evezett, Ausztriába ment raftingolni. Erről hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatta a követőit, majd pedig kitette az alábbi képet:

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna hivatalos oldala

A Barátok közt színésznői nagyot villantottak

A kommentelőknél kiverte a biztosítékot a csábos fotó, amelyen Nyári Dia és Kiss Ramóna szexi topban pózoltak egy bodzafa tövében. Te már láttad?
Bertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150620-cara-delevingne-modell-anyja-heroinfuggosegerol-meselt.htmlNapjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. TV + Bulvár--Senki sem akar pajzánkodni Harry herceggelhttp://www.life.hu/bulvar/20150620-voxpop-vlogoli-ki-mennyiert-pajzankodna-harry-herceggel.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. TV + Bulvár--Így készül Lilu a fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/bulvar/20150620-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-a-fesztivalszezonra-keszul.htmlA gyönyörű műsorvezető már javában készül a fesztiválszezonra, és nem is akárhogyan!TV + BulvárOrigoOszter Sándort teljesen kikészítette az ellene folyó nyomozáshttp://www.life.hu/bulvar/20150620-oszter-sandor-szinmuvesz-kikeszult-az-ellene-folyo-nyomozas-miatt.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: az ügyészség állítólag ittas vezetés és rongálás miatt emelt vádat Oszter Sándor ellen. A színészt anyagilag és erkölcsileg is nagyon megviseli az eljárás. TV + Bulvár--Antal Timi szereti a szadomazót?http://www.life.hu/bulvar/20150620-antal-timi-az-x-faktor-enekesnoje-arrol-vallott-szereti-e-a-szado-mazot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az X-Faktor énekesnőjét, Antal Timit faggatta egészen különös dolgokról.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.