Sarka Kata média pénzügyi szektor szépségkirálynő Bálint Antónia ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új munkakörben próbálja ki magát Antónia, ezért is jött neki rosszkor a Sarka Katával való összetűzése. 

Bálint Antónia elmondta, már a pénzügyi szektorban dolgozik, kivonult a médiából, ezért különösen kellemetlen, hogy magyarázkodnia kell Sarka Kata Facebook-posztja miatt. Ügyvédje úgy fogalmazott: az ilyen típusú ügyek „rombolást" okoznak egy ember életében.

„Komoly munkám van, reggeltől estig dolgozom, nevelem a gyerekemet, élem az életem, nem küldtem rontás senkire, főleg nem egy gyermekre. Egy újságíró lehozott egy ilyen cikket, onnantól pedig megállíthatatlan volt a folyamat, ezért jogi lépéseket fontolgatok" – mondta Antónia.

„Az ügyfelem ezt a jóst nem látta, nem is ismeri. Amikor egy ilyen esetből címlap születik, az hihetetlen rombolást végezhet az ember életében, hiszen emiatt a civil szférában magyarázkodni kényszerül. Az ügyfelem a pénzügyi szektorban helyezkedett el. Ezért kellemetlen számára, hogy az ügyfeleknek magyarázkodnia kell" - magyarázta Hyross Virág, Antónia ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.