depresszió Márta Amarilla művész optimista ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes gyönyörű húga, Amarilla elárulta, bátyját túlságosan realista és depresszív alkatnak tartja, míg ő teljesen az ellenkezője.

Művészi babérokra tör ByeAlex húga, Márta Amarilla, művésznevén Amiizmus, aki digitális képeivel szeretne érvényesülni a nagyvilágban. Ebben bátyja is segíti.

„Általában tetszenek a munkái, maximum annyiban kritizálom, hogy egyik-másik nincs rám hatással" – mondta ByeAlex, aki testvérével való kapcsolatáról is mesélt. „Volt, amikor nagyon egy hullámhosszon voltunk, mostanában azért már kijönnek az ellentétek" – Alex megjegyzésére Amarilla vett át a szót:

„Ne haragudj, hogy ezt mondom, én optimista ember vagyok, aki megy a saját feje után. Alex mindent kétszer meggondol és depresszívebb alkat".

Döntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/bulvar/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + Bulvár--Cinthya Dictator élete fenekestül felfordulthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-cinthya-dictator-fotoslany-tv2-szatrjanak-elete-fenekestul-felfordult-elkoltozott-otthonrol.htmlCinthya élete fenekestül felfordult, a fotóslány új életet kezdett és kirepült a szülői házból.TV + Bulvár--Görögország a sztárok kedvenc nyaralóhelyehttp://www.life.hu/bulvar/20150617-horvath-eva-modell-santorini-szerelmese-trokan-nora-szineszno-kefalonian-nyaralt-a-sztarok-kedvelik.htmlHorváth Éva Szantorini szerelmese, Trokán Nóra egy eldugott falucskában találta meg a számításait, de a világsztárok sem vetik meg a görög szigetvilág nyújtotta élményeket.TV + BulvárOrigoPánikhangulat a Magyarország szépe verseny előtt - 24 órával a kezdés előtt kellett lecserélni a fellépőruhákathttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hihetetlen-veszelybe-kerult-a-miss-world-valasztas-showja-nem-voltak-szinpadkepesek-a-ruhak.htmlVasárnap este egy tökéletesen megszervezett, látványos műsor keretében választották meg Magyarország Szépét, Kiss Daniellát. A Life.hu megtudta, hogy egy nappal a show előtt hihetetlen döntést kellett hoznia a produkciónak: 24 órán belül lecserélték két tour ruháit.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen érzés volt Kulcsár Edinának átadni a koronáthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-ilyen-erzes-volt-kulcsar-edinanak-atadni-a-koronat.htmlKulcsár Edina, akit a világon a második, Magyarországon tavaly pedig a legszebb lánynak kiáltottak ki, a vasárnap esti Miss World Hungary választáson átadta koronáját. TV + BulvárOrigoVirágcsokor érkezett: Cserpes Laurának titkos hódolója akadt?http://www.life.hu/bulvar/20150621-cserpes-laura-viragcsokrot-kapott.htmlCserpes Laurának talán új férfi van az életében?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.