Vajna Timi visszaadná Sarka Katának a Miss Universe Hungaryt: "Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Vajna Timi Sarka Kata Miss Universe Hungary szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Timi lelkesedése a szépségverseny-szervezésért alábbhagyott, jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől.

2013-ban még a Hajdú Péter érdekeltségébe tartozó cég birtokolta a három hazai szépségverseny, a Miss World, a Miss Earth és a Miss Universe licencét. Vajna Tímea és Sarka Kata jó barátnők voltak, így Katának nem volt ellenére Vajna feleségének ambíciója, hogy ő szervezze meg a Miss Universe Hungaryt. A két nő ezért létrehozott egy külön céget, amelynek 50-50 százalékban voltak tulajdonosai. Timi lelkesedése idővel kissé alábbhagyott, úgy tűnt, hogy abban az évben nem is választanak Miss Universe-t.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Végül Vajna egyszerűen megvásárolta az addig Hajdú cégéhez tartozó jogokat, így a részeredménynek számító korona tavaly először egy külön verseny keretében került megrendezésre. A koronázási gálát kizárólag egy szűk meghívott kör láthatta, mindenki más később az interneten nézhette meg. Az idén viszont a TV2 élőben közvetítette, sztárvendégként pedig nem mást, mint Christopher Lambertet csodálhatták a nézők.

Andy Vajna a tavalyi sajtótájékoztatón még úgy tervezte, hogy a harmadik évben, azaz 2016-ban Budapestre hozza a Miss Universe Worldöt is, így két versenyt tartanak majd a fővárosban. Abban reménykedett, hogy az első évben a támogatóktól kapott pénzből rendezik meg a szépségversenyt, de jövőre már minden bizonnyal nyereséges lesz. Az idei, második gála után Timi lelkesedése kissé alábbhagyott.

Miss Universe Hungary 2015 az Erkel Színházban Fotó: Zsigmond László/Life.hu
A Magyarország szépe döntője az MTVA stúdiójában Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Akinek van már egy versenye, az hozzácsaphatja, de önállóan nem éri meg ezzel foglalkozni. Most már érhető, hogy a korábbi években miért koronáztak egyszerre három királynőt, és nem külön-külön szervezték meg a királynőválasztást" - fakadt ki Timi, akit teljesen elbűvölt a Miss World magyar ruhás tourja.

/1506/Csill201562212129

Sarka Kata: "Továbbra sem konkurálok Vajna Timivel

Kissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Akkor Kata, a Life.hu sztárszerzője egy intejúben mondta el, milyen is a kapcsolatuk Timivel. Ezt ide kattintva érheted el.

Magyarország Szépe: Baleset történt a színpadon közvetlenül a show utánhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-magyarorszag-szepe-baleset-tortent-a-szinpadon-show-utan.htmlKórházban ér véget Viczián Viktória életének egyik legcsodálatosabb időszaka, a Miss World-választás és az azt megelőző felkészülési időszak. Amikor a kamerák fénye kihunyt, baleset történt a színpadon.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen érzés volt Kulcsár Edinának átadni a koronáthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-ilyen-erzes-volt-kulcsar-edinanak-atadni-a-koronat.htmlKulcsár Edina, akit a világon a második, Magyarországon tavaly pedig a legszebb lánynak kiáltottak ki, a vasárnap esti Miss World Hungary választáson átadta koronáját. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegvan a Magyarország Szépe győztese: Ő a leggyönyörűbb magyar lányhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-kiss-daniella-nyart-de-ok-a-magyarorszag-szepe-gyoztesei-2015-ban.htmlVéget ért a Miss World Hungary, így megvan hazánk legszebbje. Íme ő.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huBertók Maya utolsó szépségversenyén indul, de nem a koronára vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-bertok-maya-utolso-szepsegversenyen-a-miss-balatonon-indul-de-nem-a-koronara-vagyik.htmlEgy korábbi szépségkirálynő, Bertók Maja ismét nekifut egy közismert szépségversenynek, valószínűleg szépsége utolsó megmérettetésének.TV + Bulvár--Élőben a Miss World Hungary-ről: Sarka Kata, Wolf Kati és Tatár Csilla is álomszéphttp://www.life.hu/bulvar/20150621-eloben-a-miss-word-hungary-rol-sarka-kata-wolf-kati-es-tatar-csilla-is-alomszep.htmlElkezdődött a Magyarország Szépe verseny, a Life.hu pedig a helyszínről közvetíti az eseményt.TV + Bulvár--Vajna Timi az első sorból követi Sarka Kata szépségversenyéthttp://www.life.hu/bulvar/20150621-vajna-timi-az-elso-sorbol-koveti-sarka-kata-szepsegversenyet.htmlAndy Vajna neje ott van a Magyarország Szépe versenyen, ráadásul az első sorban foglal helyet. A Life.hu heszínen lévő újságírója beszélt is Timivel.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.